Megkérdeztük: Milyen szereplést vár a DVSC-től a tavaszi szezonban?

Megkérdeztük: Milyen szereplést vár a DVSC-től a tavaszi szezonban?
Ezúttal arról érdeklődtünk olvasóinktól, hogy szerintük milyen eredményekkel fogják zárni a tavaszi szezont a Loki focistái.


– Reméljük, hogy jól fognak teljesíteni az idei tavaszi szezonban. Kellene már egy nemzetközi szereplés, főleg az utóbbi szerencsétlen időszak után – hallhattuk Uszon Józseftől.

– A Nagyerdei Stadionnal a hátuk mögött elvárnánk, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Azonban így is a harmadik helyet tartom a legesélyesebbnek – mondta Orosz András.

– Az első három hely talán benne van a pakliban. Ha tippelnem kellene azt mondanám, hogy a dobogó utolsó helyére van a legnagyobb esélyünk, azonban szurkolók hiányában félő, hogy az utolsó helyről is lecsúszik a csapat – véleményezte a kérdést Kalász Tamás.

– Hithű szurkolóként azt mondhatom, hogy szívünk szerint az első helyet várjuk, persze leginkább a nemzetközi szereplésnek örülnénk a csapattól – osztotta meg velünk Nashnoush Ádám.

– A második helyet tippelném, de a harmadik hely a leginkább teljesíthető – árulta el Juhász Dávid.

Orenstein Márk elmondása alapján, természetesen a nemzetközi porond a cél, azonban a második hely a legreálisabb a csapatnak, a jelenlegi helyzetüket tekintve.