Megkérdeztük: Milyen álmot valósítana meg, ha nem számítana a pénz?

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Mediterrán országokba vágyik Nagy Zoltán, aki nem járt még külföldön. – Görögországban szívesen eltöltenék egy hetet – válaszolta.

Józsa Kinga is utazásra költene. – Horvátország nagyon vonz, de a családomnak sem lenne gondja a jövőben, ha hirtelen meggazdagodnék – fogalmazott.

Józsa Kinga Józsa Kinga ©

– Kertes házat vennék, közepes méretű telekkel, és biztosítanék magamnak stabil munkalehetőséget, ezután elutaznék egy hónapra valamelyik melegebb éghajlatú tájra – merengett Mile Sándor.

Mile Sándor Mile Sándor ©

Mile Sándorné Kovács Katalin elsősorban új lakásra költene, amiben el tudna képzelni medencét és szaunát. – Jó lenne elutazni egy napsütéses országba is – folytatta –, nem vágyom luxuskörülményekre, inkább jelentős összeget fordítanék az ismerőseim és a beteg gyermekek segítésére – tette hozzá.

Mile Sándorné Kovács Katalin Mile Sándorné Kovács Katalin ©

Mile Máté saját futballstadiont is épített gondolatban, de mindenképp játékosként maradna a pályán. – És elutaznék néhány Barcelona-meccsre – toldotta meg.

Mile Máté Mile Máté ©

A Seychelle-szigeteket célozná meg Szalóki Zsanett a világ körüli útja egyik állomásaként. – Az iskola elvégzése után a párommal Máltán szeretnénk letelepedni, ehhez jól jönne a pénz, de nekem most is nagyon fontos az éhezők, rászorulók támogatása is.

Szalóki Zsanett Szalóki Zsanett ©

HBN