Sport

2015.07.20. 12:23

A hajrában döntötte el a Loki

Debrecen - A DVSC a 92. percben szerezte meg a győztes gólt Békéscsabán.

Debrecen - A DVSC a 92. percben szerezte meg a győztes gólt Békéscsabán.

Verpecz, Korhut, Varga, Bódi és Balogh Norbert – ez az öt labdarúgó maradt vasárnapra a ­DVSC-TEVA csütörtöki kezdőcsapatából, vagyis ahogyan az várható volt, Kondás Elemér ezúttal másoknak is lehetőséget adott a Skonto FC elleni ­Európa Liga-selejtezőn 2–2-t elérő gárda tagjai helyett. A piros-fehérek az újonc Békéscsaba otthonában kezdték meg idei bajnoki szereplésüket.

Gyors gólváltás

Nem kezdődött jól a találkozó a vendégek szempontjából, ugyanis az egykori Loki-játékos, Laczkó Zsolt a 13. percben a hálóba fejelt egy szöglet után. Azonban percek múlva jött a válasz, Nagy Zoltán fejelt a kapuba, s máris egyenlő volt az állás.

A két találat után felváltva domináltak az együttesek, azonban egy védelmi hiba megint gólt hozott: Viczián Ádám lőtt közelről Verpecz kapujába, ezért hátrányban vonulhatott pihenőre a ­DVSC-TEVA.

A folytatásban próbált még aktívabb lenni a Debrecen, Castillion beállása például sokat lendített a vendégek játékán, hát még Tisza Tiboré! A támadó egy perccel a beállása után máris beköszönt a békéscsabai hálóőrnek.

Nagyon küzdött a Loki a győztes gólért, arra azonban a 92. percig kellett várniuk a cíviseknek. Korhut ívelt be szabadrúgást jobbról, a labda a kapufáról Bényei hátára, onnan pedig a hálóba pattant, ez azt jelentette, hogy győzelemmel kezdte a DVSC a bajnokságot.

HBN


Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójában a DVSC-TEVA a Békéscsaba csapatához látogatott vasárnap 18:00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!