Megkérdeztük: Mi a véleménye a nemzeti konzultációról?

Akt.:
Megkérdeztük: Mi a véleménye a nemzeti konzultációról?
© Fotó: hirado.hu
Debrecen – Idén is nemzeti konzultációt hirdettek. Arra voltunk kíváncsiak, mit szólnak ehhez a debreceniek.

– Szerintem ez az egész kezd egy kicsit műhiszti jelleget ölteni. Talán nem túlzó, hogy találhattak volna jobb helyet is az erre elköltött tengernyi forintnak – felelte Nagy Szabolcs.

nagy-szabolcs

Nagy Szabolcs

– Bár valós problémákat feszegetnek, de érzésem szerint egy picit jobban fel van fújva ez az egész, mint kellene. A kormány propagandának használja a konzultációt – osztotta meg véleményét Kovács Tibor.

kovacs-tibor

Kovács Tibor

Bánhidi Kristóf szerint ez az egész túl van spilázva. A kérdőívnek néhány tételével egyetért, de van ott olyan megállapítás is, amivel egyáltalán nem tud azonosulni.

banhidi-kristof

Bánhidi Kristóf

– Van igazság abban, hogy védjük meg például a rezsicsökkentést, de nem szabad elfelejteni, hogy jelentős gazdasági támogatást is kapunk Brüsszeltől. Ilyen egyértelműen támadni az EU-t nem biztos, hogy szerencsés – vélekedett Papp Olivér.

papp-oliver

Papp Olivér

– A konzultáció kapcsán az jut eszembe, hogy a legrosszabb, amit tehet egy ország, ha elzárkózik a problémák elől. A menekültek is emberek, humánus megoldást kellene találni a problémájukra – felelte Németh Nóra.

nemeth-nora

Németh Nóra

Szeifert Gergő meggyőződése, hogy a nemzeti konzultációnak ebben a formában semmi értelme. Úgy gondolja, a kormány úgysem veszi figyelembe az emberek akaratát.

szeifert-gergo

Szeifert GergőA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .