Megkérdeztük: Mi a véleménye a Loki bajnoki szerepléséről?

Akt.:
Gál László
Gál László - © Gál László
Debrecen – Túl van a Loki az idény utolsó bajnoki mérkőzésén is. A debreceniek véleményét ezúttal focistáink teljesítményéről kérdeztük.

– A magyar csapatok között a Loki erős kerettel rendelkezik, ezért úgy gondolom, hogy még a Ligakupa megnyerésére is esélyesek – nyilatkozott a Naplónak Gál László.

Szemes Károly szintén úgy gondolja, hogy a csapat győzhet a Ligakupa-döntőben. Megjegyezte, a DVSC eddig hét alkalommal volt bajnok, de a negyedik helyezés is szép eredmény.

Szemes Károly Szemes Károly ©

– Hiába az új stadion, a csapat nem hozza a várt eredményt, ráadásul a Loki tagjai között rengeteg a külföldi játékos, ezért nem is beszélhetünk hazai labdarúgásról – válaszolta kérdésünkre Maginyecz Zoltán.

Maginyecz Zoltán Maginyecz Zoltán ©

Pap Attila úgy véli, rengeteg pénzt ölnek a fociba, holott ez nem látszik az eredményen. Mint mondta, ennek ellenére a Lokinak van némi esélye a nemzetközi porondon sikeresen szerepelni.

Pap Attila Pap Attila ©

– A csapat már hétszer nyert, most pedig negyedikek lettek. Azt hiszem, ha ennyiszer diadalmaskodtak, joggal várhattuk volna el, hogy folytassák a sikert – fogalmazott Szabó Norbert.

Pap Attila Pap Attila ©

Rajtik Péter szerint a Lokinak nemzetközi mezőnyben is lenne esélye, a negyedik helyezést pedig szép eredménynek tartja.

Rajtik Péter Rajtik Péter ©

HBN | Molnár Péter