Megkérdeztük: Mi a véleménye a debreceni múzeumi kínálatról?

Sápi László
Sápi László - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Sápi László úgy vélekedik, hogy mindenképpen megvan az európai követelményeknek megfelelő szint Debrecenben, nincs okunk szégyenkezni Európa városaival összevetve.

Rácz Ildikó szerint a kínálat megvan, de nincs elég marketing, nincs reklámja, ezen mindenképp javítani kellene, mert nem értesülünk mindig az aktuális kiállításokról.

Rácz Ildikó Rácz Ildikó ©

– A Déri Múzeum, úgy tudom, országos szinten is ismert és elismert, Debrecenben páratlan alkotások találhatók – vélekedik a kérdésről Diós Katalin.

Diós Katalin Diós Katalin ©

Sári Olga amondó: – A klasszikus művészetek érdekelnek, a mai modern kiállítások nem állnak közel hozzám, szívesen látnék mást is – fogalmazott érdeklődésünkre.

Sári Olga Sári Olga ©

– Büszke vagyok, hogy itt születtem, bár már negyven éve nem élek itthon, az interneten követtem nyomon a város fejlődését, és mindenképpen megnézem, milyenek most a debreceni múzeumok – így látja Kiss Miklós.

Kiss Miklós Kiss Miklós ©

Nagy Imre így válaszolt: – Bár már nagyon régen nem jártam múzeumban, már a gyermekeim is nagyok, de remélem, az unokáimnak is lesz szerencsém megmutatni.

Nagy Imre Nagy Imre ©

HBN-MP|Fotók: Molnár Péter