Megkérdeztük: Mi a véleménye a 2-es villamosról?

Konkoly Krisztián
Konkoly Krisztián - © Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Sokkal korszerűbb, mint a sárga, vagy a kék villamosok – jelentette ki Konkoly Krisztián. Mint fogalmazott, ugyanakkor a Jerikó utcánál hangosan csikorog a kanyarban.

Pappné Pap Klára szerint az üléseken el lehet férni, bár lehetne egy kicsit puhább. „Az utastájékoztató kijelzők jól olvashatóak, az ablakokon rendesen ki lehet látni.”

Pappné Pap Klára Pappné Pap Klára ©

– Sokkal csendesebb mint a 31-es, vagy a 32-es – vélte Huszti Sándor. Ülőhelyből és kapaszkodóból viszont lehetne kicsivel több – tette hozzá.

Huszti Sándor Huszti Sándor ©

– Jobban el lehet rajta férni, mint a buszon, ami szinte mindig zsúfolt – állította Nagy Lászlóné. Hozzátette: „Remélem, hogy beválik, és mindenki vigyázni fog rá.”

Nagy Lászlóné Nagy Lászlóné ©

Süt József, Soltvadkertről: – Üzleti ügyben jöttem Debrecenbe, és mivel olvastam az átadó ünnepségről, úgy döntöttem, kipróbálom az első járatot – mondta, miközben a kezében az internetről kinyomtatott menetrendet tartott. – Nagyon jó, hogy sok és nagy ajtó van a szerelvényen.

Süt József Süt József ©

A bottal járó nyugdíjasok biztosan mind örülnek annak, hogy erre könnyű fel- és leszállni – osztotta meg velünk tapasztalatait Nyúl Lászlóné.

Nyúl Lászlóné Nyúl Lászlóné ©

HBN|Fotók: Molnár Péter


Átadták a 2-es villamost
Debrecen – Történelmi pillanat, szerda 11 óra óta utasokat is szállít Debrecen második villamosa.