Megkérdeztük: Mennyit költ karácsonyi ajándékozásra?

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: paulalan.com
Debrecen – A karácsony közeledtével felmerülhet a probléma, hogy mennyit költünk legszívesebben a ajándékozásra. Kíváncsiak voltunk, hogyan viszonyulnak ehhez a kérdéshez olvasóink.

– Nem költök sokat, jóval fontosabb, hogy saját készítésű ajándékokat adjak szívből. A családtagjaimat és a közeli barátaimat szoktam meglepni – válaszolta Sohodóczki Eszter.

Sohodóczki Eszter Sohodóczki Eszter ©

– Nem sokat költök ajándékra, szinte semmit, diákként nem nagyon van pénzem vásárolgatni – osztotta meg velünk Vén Zsolt.

Vén Zsolt Vén Zsolt ©

Pál Krisztina saját készítésű ajándékokkal lepi meg szeretteit: – Ennek sokkal jobban örülnek, mintha vennék valamit. Gravíroztatni szoktam, közös képmontázst készíteni vagy varrok valamit – említette.

Pál Krisztina Pál Krisztina ©

– Egy-két ezer forintot költök csupán, úgy gondolom, nem az számít, hogy milyen drága az ajándék, hanem az, hogy szívből jöjjön. Készítek magam is ajándékot, például karkötőket – mondta Barta László.

Barta László Barta László ©

– Valamennyi összeget szánok ajándékozásra, de nem nagy értékben. Általában használati tárgyakat választok, például ruhaneműt. Nem beszéljük meg, hogy mit vegyek, mindig meglepetés az ajándék – mondta Katona László.

Katona László Katona László ©

– Fontos ünnep a karácsony, ezért drága ajándékokat veszek, sokat áldozok rá. Meglepem a szeretteimet, de én mindig megmondom, mit szeretnék, hogy ne érjen csalódás – válaszolta Kodácsi Márk.

Kodácsi Márk Kodácsi Márk ©

HBN-VK | Fotó: Matey István