Megkérdeztük: Mennyire viseli meg a hőség?

Megkérdeztük: Mennyire viseli meg a hőség?
Debrecen – Az utca emberét kérdeztük a debreceni Kossuth téren, hogy hogyan viseli a hőséget.

– Eléggé nyomasztó ez a nagy meleg, ezért általában nem mozdulok ki azokban az órákban, amikor a legnagyobb a hőség. – mondta Dávid Szabolcs.

– Mivel vendéglátásban dolgozom, folyamatosan fűtenek a gépek, így sokkal jobban érzem a kánikula negatív hatásait, fáradékonyabb vagyok. – osztotta meg lapunkkal Szabó Amanda.

– Panelban lakunk, ahol napközben nehéz kibírni a forróságot. Este minden ablakot nyitva tartunk. – válaszolt Szabó Adrianna. Hozzátette, ha teheti, a strandon tölti szabadidejét.

– Nagyon nehezen tűröm a meleget, legalább két-három liter vizet fogyasztok naponta, hogy el tudja viselni a szervezetem. Kint, a szabad levegőn könnyebb, mint a munkahelyen – jegyezte meg Balogh Judit.

– Konyhán dolgozom, ahol egyenruhát kell viselnem, de ha tehetem, lengén öltözködöm. Otthon, a családi házban jobban megbirkózom a hőséggel. – árulta el Fekete János.

Nagy Sándor kérdésünkre elmondta, idén jobban viseli a forróságot, mint az elmúlt években. – A nap háromnegyed részét klímás helyiségben töltöm – tette hozzá.