Megkérdeztük: Követte-e a téli olimpiát?

Krajnik Richárd: Interneten, összefoglalókból
Krajnik Richárd: Interneten, összefoglalókból - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az Interneten nyomon követtem az eseményeket, valamint az összefoglalókat is néztem a tévében. Miklósi Edit teljesítményének különösen örültem – válaszolta kérdésünkre Krajnik Richárd.


Csapó Krisztián nem különösebben figyelte az olimpia versenyeit, mint mondta, inkább csak arról tudott, amit a tévé is közvetített.

Csapó Krisztián: Nem különösebben Csapó Krisztián: Nem különösebben ©

– Többek között a síugrást, a bobozást és a műlesiklást láttam, de a gyorskorcsolya is nagyon tetszett. Igyekeztem követni valamennyi versenyszámot – nyilatkozott Felföldi Anna.

Felföldi Anna: A gyorskorcsolya tetszett Felföldi Anna: A gyorskorcsolya tetszett ©

Tóth Áron a rádióból és a televízióból tájékozódott a Szocsiban történtekről, ezen felül nem figyelte, hogy állnak az olimpiai versenyszámokon indulók. Ugyanakkor kiemelte: a magyar versenyzők megérdemlik, hogy büszkék legyünk rájuk.

Tóth Áron: Büszkék lehetünk a magyarokra Tóth Áron: Büszkék lehetünk a magyarokra ©

– Nagyon szeretem a jégkorongot. A finn csapatnak szurkoltam, de sajnos nem nyertek. Ezen kívül a gyorsasági jégkorcsolya érdekelt, ezért figyelemmel követtem a versenyt a képernyőn keresztül – fogalmazott Buris Zsófia.

Buris Zsófia: A finneknek szurkoltam Buris Zsófia: A finneknek szurkoltam ©

Varga Tibornak a tanulás mellett nem sok ideje maradt az olimpiai követésére, de hangoztatta: ha akadt néhány szabad perce, akkor belepillantott a versenyekbe. Hozzátette: az USA jégkorong csapatának lelkesen szurkolt.

Varga Tibor: Kevésbé Varga Tibor: Kevésbé ©

HBN|Fotók: Derencsényi István