Megkérdeztük: Hol tölti gyermeke a nyári szünetet?

Megkérdeztük: Hol tölti gyermeke a nyári szünetet?
Debrecen – A belvárosban kérdeztük az utca emberét, hogy hogyan oldja meg a gyermekek felügyeletét a nyári szünetben?

A családdal Sopronba megyünk egy hétre, majd a nagyszülőknél nyaral. Amikor nem a nyagyinál lesz, akkor jön velem a munkahelyemre – mondta Mráz Beatrix. Az ovi szünetben otthon lesz a csöppség. Megosztjuk a feladatot a családban, a szabadságot is úgy vesszük ki, hogy a gyerekkel mindig otthon legyen valaki – válaszolt Major Erzsébet.

A nagynéni vagyok és sok időt tölt nálam a lurkó, hiszen a kertes házban könnyedén lefoglalhatja magát addig amíg a szülők dolgoznak. Emellett egy hetes táboron is részt vesz – közölte Tüze Lajosné.

A nagyszülőknél töltenek majd egy kis időt, illetve elég nagyok már ahhoz, hogy egyedül is ellegyenek pár órát a családi házban – jegyezte meg Balázs Antal.

Horváthné Szilágyi Ágnes lapunknak elárulta: a gyermeke otthon lesz a nyári szünetben. – Közös programokat szervezünk, mint a moziba járás és a városban sétálgatás – fűzte hozzá.

Nagy pakolászásban vagyunk, mert épp most költözünk Szentpéterszegről a cívisvárosba, így a szünet nagy részét a nagymamánál tölti majd – mondta Bodogán Judit.

HBN