Megkérdeztük: Hogyan viseli a kora nyári nagy meleget?

Akt.:
Hogyan viseli a kora nyári meleget?
Hogyan viseli a kora nyári meleget?
Debrecen – Alaposan berúgta az ajtót a nyár, Debrecenben nem lehet úgy 10 métert megtenni, hogy ne ömöljön le rólunk 2 liter víz. Nézzük, olvasóink hogy birkóznak meg a hőséggel.

– Minden reggel hideg folyadékkal készülök a suliba, odabent elég hűvös van, de ha kimegyek, meleg az idő, és elég nehezen viselem, főleg úgy, hogy hirtelen érkezett – nyilatkozott a Naplónak Szekeres Zsanett.

Kujbus Bence arról számolt be, hogy a hosszú nadrágot rövidre cserélte a hirtelen jött melegben. Mint mondta, emellett igyekszik odafigyelni arra, hogy elegendő vizet igyon.

– Nem okoz különösebb gondot a meleg, de azért megterhelő így, egyik napról a másikra. A barátaimmal délutánonként fagylalttal igyekszünk hűteni magunkat – válaszolta kérdésünkre Grigorszky Petra.

Zsíros Viktor próbál ügyelni arra, hogy napi szinten legalább két és fél liter folyadékot elfogyasszon. Megjegyezte, átváltott rövidnadrágra, és élvezi a nyári meleget.

Jankó Zoltán ugyancsak örül a nyári időjárásnak, mivel nagyon szeret napozni. Hozzátette, szervezete könnyen viseli a meleget.

– Nagyon rosszul alszom, mivel éjszaka is nagy a hőség. A nagy meleg miatt gyakran megszédülök, ezért a hűvöset keresem – osztotta meg velünk érdeklődésünkre Burai Árpádné.

HBN|Fotók: Derencsényi István
hirdetés