Megkérdeztük: Használja-e az autópályákat?

Akt.:
Építkezés az M35-ös vonalán
Építkezés az M35-ös vonalán - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Javában zajlanak a sztrádaépítések Hajdú-Biharban, nemrég lapunk, a Hajdú-bihari Napló is utánajárt, hogyan haladnak az M35-ös és M4-es éppen készülő szakaszai. Ennek kapcsán érdeklődtünk arról a debreceniek körében, vajon mennyire használják az autópályákat.

Felháborítónak tartom, hogy akkor is meg kell venni a tíznapos bérletet, ha csak kétszer használom az autópályát. Külföldön annyit kell fizetnünk, amennyit ténylegesen használunk.

szilagyi_monika_Szilágyi Mónika, főállású anyuka

Sokkal biztonságosabb és üzemanyag szempontjából is gazdaságosabb a használatuk. A közutakon mostanában egyre nehezebb közlekedni az állandó javítások és torlódások miatt.

benedek_benjamin_Benedek Benjamin, nyugdíjas

A közutak minősége nem megfelelő, főleg Nyírábrány közelében. Sokszor hallom, hogy majd megjavítják, mégsem tapasztalom a változást. Élvezetesebb és biztonságosabb díjköteles utakon járni.

szabo_laszlo_Szabó László, nyugdíjas

Olyan busszal járok, ami a sztrádán közlekedik. Nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy le van zárva és javítják. Valamint egyre több a sebességkorlátozás is, ami nem feltétlen jó.

rostas_gyula_Rostás Gyula, nyugdíjas


Hajdú-Bihar - Amint arról már többször is beszámoltunk, nagy intenzitással folynak a sztrádaépítései munkálatok Hajdú-Bihar megyében. A most következő videón a 47-es főút új nyomvonala és az épülő M35-ös autópálya szerepel, méghozzá abból a szemszögből, amelyből a madarak látják. Forrás: YouT...

Az M35-ösön már terítik az aszfaltot
Hajdú-Bihar - A terveknek megfelelően haladnak az autópályák építésével a kivitelezők megyénkben. Az M35-ös új részén az aszfaltozó gépsor már Derecske közelében teríti a burkolatot. Berettyóújfalu és Nagykereki között elsősorban földmunkák folynak. (Ott még a régészek is javában dolgoznak.) ...

Hajdú-Bihar - 2018. december, 2019. január, 2020. első negyedév: ezek a befejezés dátumai az M35-ös és az M4-es sztráda építésének. Az M35 autópálya II. ütemének (481. sz. főút - Berettyóújfalu közötti szakasz) kivitelezési munkái ütemterv szerint haladnak, a kivitelezési munkák teljes körű befej...