„El tudnék képzelni egy járatot Los Angelesbe”

„El tudnék képzelni egy járatot Los Angelesbe”
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Az USA? Horvátország? Esetleg belföld? Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, olvasóink milyen járatokat látnának szívesen Debrecenből.

– Szerintem Írországba és Norvégiába is lehetne járatokat indítani, mert ezek békés országok, én szívesen utaznék oda. Könnyebb lenne így közvetlenül Debrecenből repülni, mint átszállással – fejtette ki Ági Zsófia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ági Zsófia

Spolárics Júlia úgy véli, hogy Szentpétervárra is kellene indítani járatot, emellett Dél-Koreát emelte ki. Ha belföldben kellene gondolkodni, akkor inkább a határhoz közeli városokba, például Győrbe indítana gépeket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spolárics Júlia

– Amerikába nem lenne rossz, mert oda sokan utaznának. Belföldön Budapestre, a Balatonra és Győrbe tudnék elképzelni járatot, mert elég hosszú oda az út – válaszolta Gábor Dóra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gábor Dóra

Farkas Bence nem gondolja, hogy belföldre is megérné járatot indítani, inkább Ázsiát és Japánt említette. Olyan helyekre kellene koncentrálni, ahová turizmus vagy munka miatt többen is utaznának.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farkas Bence

– El tudnék képzelni egy járatot Los Angelesbe. Inkább ritkábban, mondjuk havonta egyszer indulhatna, gyakrabban nemigen lenne rá kereslet. Turizmus szempontjából Németországba és Horvátországba is kellene járat – mondta Borók Patrik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Borók Patrik

– Angliába lenne szükség több járatra, vagy Olaszországba. Olyan megoldás szükséges, ami anyagilag is kifizetődő és lenne rá kereslet is – véli Guba Balázs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Guba Balázs

HBN|Fotók: Molnár Péter


Fotó: Derencsényi István
Debrecen - Nagyon számítanak arra, hogy a kárpátaljaiak a debreceni légikikötőt választják. 38 ezer 60 utassal zárta az augusztust a debreceni repülőtér, ami 15 százalékkal jobb eredmény a múlt év nyolcadik hónapjánál (akkor 33 ezer 80 utast regisztráltak). A számok a teljes idei évre vetítve is ...

Fotó: Miskolczi János
Debrecen - A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel. A Wizz Air első menetrend szerinti járata Debrecenb...