„Az egész városi úthálózatra ráférne a felújítás”

Akt.:
„Az egész városi úthálózatra ráférne a felújítás”
© Illusztráció: Derencsényi István
Debrecen – Megkérdeztük a járókelőket, mennyire elégedettek az utak állapotával. Nagyjából egyöntetű véleményeket hallhattunk.

Csoma Zsolt, tanuló

csoma_zsolt

Nem vagyok túlzottan elégedett, lenne hová fejlődni, hiszen az utak minősége elég pocsék. Túl sok a kátyú, tele van az útburkolat repedéssel, mindenképpen szükség lenne felújításra.

Bulátkó Fanni, tanuló

bulatko_fanni

Nem vagyok debreceni, ritkán járok erre, de látom, hogy sok helyen kátyús az út, persze van, ahol nem, de ez kevés. Ahol felújították, ott nincs gond, máshol viszont akad szép számmal.

Mészáros Gábor, tanuló

meszaros_gabor

Sok helyen kátyús az út, emiatt az ember rázkódik az autóban, tömegközlekedésen. De ilyen forgalom mellett nehéz felújításokat végezni, bármennyire is ráférne ezekre a régi utakra.

Battai Lili Lujza, tanuló

battai_lili_lujza

Leginkább gyalog közlekedem, ennek ellenére az a véleményem, hogy az egész városi úthálózatra ráférne a felújítás. Engem ugyan nem hátráltat, de az autósoknak sok bosszúságot okoz.

HBN|Fotók: Matey István


Felújítják a 47-es főút Debrecenből kivezető szakaszának egy részét, és új csomópont is épül
Hajdú-Bihar - A hazai közutak átlagos életkora 25-26 év, és több mint ötven százaléka rossz állapotú. Hajdú-Bihar megyében idén tizenkét útszakaszon végeznek burkolaterősítő és burkolatjavító munkákat. A munkálatok a sárréti, nyírségi és a hortobágyi utakat érintik leginkább, de a megyeszékh...