Megkérdeztük: cégvezetők az üzleti siker titkáról

Debrecen – A legjobb száz hajdú-bihari vállalkozásról összeállított Top 100-as kiadvány kapcsán megkérdeztünk öt benne szereplő cégvezetőt az üzleti siker titkáról.

– Minden szereplőnek növelnie kell versenyképességét a szabad piacon, jobb szolgáltatások nyújtásával, a legjobb áron, egyre rugalmasabb szerződéses formákon keresztül. Sikerünk abban rejlik, hogy képesek vagyunk változni, beruházni és újítani minden érintett igényeinek a figyelembevételével.
Dott. Cesare Cuniberto
Tigáz Zrt. elnök-vezérigazgató

– Talán közhelyként hangzik, de az igazi sikertényezők még ma is az emberek. Elkötelezett, professzionális stáb nélkül nem lehet sikereket elérni. Nem elég, ha a vezető agilis és törekvő, a dolgozónak is ilyennek kell lenni. A sikerhez kell pénz is, és rengeteg szerencse, de a lényeg, hogy dolgozni kell érte.
Hegedűs Lajos
TEVA Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgató

– A sikerünk titka az a kereskedelemben alkalmazott technológiai fejlesztés, amelynek során a világon fellelhető mezőgazdasági technológiák kipróbálásával, és a magyar kutatási eredmények nemzetköziekkel történő összevetésével komplex növénytermesztési technológiákat alakítunk ki.
Buvár Géza
KITE Zrt. ügyvezető igazgató

– A sikert számunkra elsődlegesen az jelenti, ha szakmai tudásunkkal hozzájárulhatunk egy-egy település életének fejlesztéséhez, biztonságos elérhetőségéhez. A sikeres hazai piacépítés érdekében nagy hangsúlyt fektetünk eszközparkunk fejlesztésére, valamint kollégégáink folyamatos képzésére.
Bagdi Géza
Debmut Zrt. vezérigazgató

– A hangsúly elsődlegesen az emberi tényezőn van. Miután munkánk során minden területen a minőség elsődleges fontosságú szempont, a kiválasztásnál is a legjobb szakembereket keressük és alkalmazzuk. Motiváló, modern munkakörnyezetet biztosítunk kollégáinknak.
Ábrahám László
NI Europe Kft. ügyvezető igazgatóhirdetés