Megkérdeztük: Az Ön gyermeke hol tölti a nyári szünetet?

Sebőkné Kiss Katalin
Sebőkné Kiss Katalin
Debrecen – Pedagógusként szerencsésnek tudhatjuk magunkat. A nyár nagy részét együtt tudom tölteni a gyerekekkel, ha mégis egyedül kellene őket hagynom, akkor a nagymama szívesen vigyáz rájuk – mondta Sebőkné Kiss Katalin.

– Nem dolgozom, így én viszem végig az egész nyarat, amennyiben sürgős elfoglaltságom akad, nyugodt szívvel számíthatok a nagyszülők segítségére – hallhattuk Nagy Henriettától.

Nagy Henrietta Nagy Henrietta ©

– Tanárként eddig csak a nyári szünet utolsó hete jelentett nagyobb logisztikai feladatot. Jövőre már nehezebb lesz, ugyanis akkor kezdi az iskolát a csemeténk. Valószínűleg igénybe fogjuk venni a táborok nyújtotta előnyöket – árulta el Varga Zsuzsanna.

Varga Zsuzsanna Varga Zsuzsanna ©

– Tíz éve vagyok otthon a gyerekekkel, amint visszaállok dolgozni, a nagyszülőkre és a táborokra hagyatkozunk majd – fogalmazott Kériné Meilinger Erzsébet.

Kériné Meilinger Erzsébet Kériné Meilinger Erzsébet ©

– Ha nem lenne a nagymama, én is nehéz helyzetben lennék, még úgy is, hogy jelenleg gyesen vagyok – osztotta meg velünk Hegedűs Szilvia.

Hegedűs Szilvia Hegedűs Szilvia ©

– Saját magam főnökeként biztosítani tudom a kötetlen munkaidőt, illetve a nagyszülőkre is mindig számíthatunk a feleségemmel – nyilatkozta lapunknak Melegh Zoltán.

Melegh Zoltán Melegh Zoltán ©

HBN-BL|Fotók: Matey István