„Sokkal személyesebb, mint ha az interneten böngésznék ajánlatok után”

„Sokkal személyesebb, mint ha az interneten böngésznék ajánlatok után”
Debrecen – Megkérdeztük a látogatókat, személy szerint milyen segítséget kaphatnak az egyetemi állásbörzén az elhelyezkedéshez.

Ács Viktória, hallgató

acs_viktoria

Nagyon tetszett az állásbörze, mert jó pár, számomra szimpatikus céggel tudtam találkozni. Egy-két helyen kitöltöttem önéletrajzot, illetve megadtam az adataimat is.

Némethy Viktória, hallgató

nemethy_viktoria

Sokkal személyesebb, mint ha az interneten böngésznék ajánlatok után. Segít új kapcsolatok kialakításában, illetve a tanulmányaimban is fontos szerepet tölthet be a hatása.

Elek Noémi, hallgató

elek_noemi

Nagy segítség a számomra, hogy itt koncentráltan vannak jelen a vállalatok, és nem nekem kell utánuk kutatnom a neten, hanem személyesen találkozhatok a képviselőikkel.

Balogh Zoltán, hallgató

balogh_zoltan

Egyszerűbb így felvenni a cégekkel a kapcsolatot, ráadásul több olyan vállalkozás is képviselteti magát, amelyekről eddig nem is gondoltam, hogy náluk is elhelyezkedhetnék.

HBN|Fotók: Matey István


Megkezdődött az állásbörze az egyetemen
Debrecen - Idén először ősszel is megrendezi állásbörzéjét és karriernapját a Debreceni Egyetem, amelynek főépületében november 8-án egy időben egy helyen találkozhatnak egymással az álláskeresők és az álláskínálók. Az egyetemi állásbörzén és karriernapon a munkát kereső egy nap alatt akár 15-20 ...