videóval

2020.05.13. 13:49

Lopott szerszámok bizniszének vetettek véget a debreceni rendőrök

Építkezésekről szerszámgépeket lopott el több százezer forint értékben, az a férfi, akit elfogtak a debreceni rendőrök – írja a police.hu. Az orgazdával szemben is eljárást indítottak a nyomozók.

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre április 23-án 6 óra 30 perc körül arról, hogy Debrecenben, egy Faraktár utcai építkezésről különböző szerszámgépeket loptak, adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu

Közleményük szerint a nyomozók tanúkat hallgattak meg, és az adatgyűjtésüknek köszönhetően látókörükbe került egy hosszúpályi lakos. A bűnügyesek L. Lászlót május 12-én otthonában elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során megállapították azt is, hogy a férfi az elmúlt hetekben több építési területre is betört, ahonnan különböző eszközöket és gépeket lopott el. A 32 éves férfi beismerő vallomást tett. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást – írja a rendőrség.

A nyomozók a lopás elkövetőjén túl azonosították azt a 28 éves debreceni lakost is, aki a gyanú szerint a betörésből származó eszközöket további értékesítés céljából átvette. A férfit elfogták és előállították a kapitányságra, ahol orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában