Megjósolható szerelmek – Skorpió

Megjósolható szerelmek – Skorpió
Valentin nap közeledtével arra keressük a választ, hogy a csillagjegyek szülöttei hogyan illenek össze a többi jegy szülötteivel. Megtudja, miként alakulhatnak párkapcsolatai: mely zodiákus jegyűekkel számíthat boldog, esetleg kihívásokkal teli, vagy inkább kudarcra ítélt párkapcsolatra.

A legvonzóbb kapcsolatok:
 
A Skorpió és a Vízöntő.
 
Sokáig csak méregetik egymást, kóstolgatják a másikat, mert sehogyan sem tudják eldönteni az erőviszonyokat. Társa kemény dió: akaratos, befolyásolhatatlan, amit egyrészről tisztel, másrészről nem tud vele mit kezdeni, ez nem az Ön “asz-tala”. A kérdés azonban nem hagyja nyugodni, egyre jobban belelovalja magát – és mire észbe kap, már fülig szerelmes!
 
A Skorpió és az Ikrek.
 
Már első látásra megnyerőnek találja társát, hiszen szellemes és sokoldalú em-ber, független és megáll a saját lábán, amit Ön sokra tart. Kölcsönösen tisztelik egymás felségterületét, nem lépik át a magánszféra határát, és Ön nagyon hálás azért, hogy végre valaki nem akarja kisajátítani. Ha erre viszont is képes, hosszú távon szövetségesére talált párjában.
 
A Skorpió és a Mérleg.
 
Különbözőségük dacára sok dologban egymásra találnak: mindketten halálosan komolyan veszi a lovagiasságot, és hősiesen harcolnak az igazságtalansággal szemben – bár nagyon különböző módszerekkel, amiből néha nagy vita kerekedik, de annál édesebb (és hevesebb!) a kibékülés, ami gyakran az ágyban fejeződik be. Ott ki-vételesen jól megértik egymást, és ez az igaz összetartó erő ebben a kapcsolat-ban.
 
 
 
A „legnagyobb falat”:
 
A Skorpió és a Bak.
 
Nehezen értik meg egymást – Önnek egy Bak túl merev, filozófiai vagy tudományos kérdések izgatják, és nincs érzéke a finom dolgokhoz: a lélek rezdüléseihez, a misztikumhoz. Sőt, egyenes kineveti az efféléket, amivel Önt igencsak felherge-li. Ez azonban csak a látszat: meglepő dolgokat hoznak ki egymásból, a lehető legjobb irányban változnak, így sokáig inspiráló és izgalmas lesz a kapcsolat.
 
A Skorpió és a Bika.
 
Önök olyan szerelmesek, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva: civakodnak, kibékülnek, imádják és kibírhatatlannak tartják a másikat. Érzékeny, féltékeny emberek mindketten, ezért nehezen tudnak elhallgatni bármit a másik elől, ha-zudni pedig meg se próbáljanak. És bár Ön irtózik a jelenetektől, mindig azon kapja magát, hogy úgy viselkedik, mint a főhős az olasz vígjátékokban.
 
A Skorpió és a Szűz.
 
A Szüzek Önhöz hasonlóan fegyelmezett és pontos emberek, amit becsül bennük, de a gondolkodásuk túlságosan racionális és száraz. Ez sok vitához vezethet, a hét-köznapokban viszont annyira jól működik a kapcsolat, hogy képes érte kompromisz-szumokra. Társa biztonságot és otthont teremt Önnek, a család meghittségét, amit mindennél többre tart – még a szenvedélyről is képes lemondani érte.
 
 
 
A legrosszabb párosítások:
 
A Skorpió és a Kos.
 
Feltűnően nem illenek össze, mások a módszereik, különböző az értékrendjük, min-denről ellentétesek gondolkodnak. A Kosok nyíltak, vakmerőek, vesszőparipájuk a becsület és az egyenesség – mindezt Ön szánalmas hősködésnek tartja. Szinte meg-vetik egymást emiatt, de tartanak is a másiktól: Ön társa éktelen haragjával, míg ő az Ön kiszámíthatatlan, csavaros eszével képtelen megbirkózni.
 
A Skorpió és az Oroszlán.
 
Az Ön villámgyors eszével egy Oroszlán nem veheti fel a versenyt, társa arrogáns nagyképűsége viszont Önt döngöli a padlóba. Ugyan hasonlóak az erőviszonyok, de mindketten hiú és becsvágyó emberek, nehezen tudnak megegyezni a szerepeket il-letően: állandóan marakodnak és versengenek egymással, ami – lássuk be – nem tesz túl jót egy kapcsolatnak. A szenvedély az egyetlen közös Önökben, de az ön-magában nem sokáig tart.
 
A Skorpió és a Nyilas.
 
Látszólag kiegészítik egymást. Egy Nyilas jó fellépésű, lenyűgöző szónok és re-mek hadvezér, de túl heves ahhoz, hogy a kritikus helyzeteket megfelelően átlás-sa. Önnek azonban éppen ez az erőssége: felfedni és eltalálni a másik gyenge pontjait – csak az a gond, hogy ezt a képességét nemcsak a “közös ellenség”, ha-nem partnere ellen is felhasználja, amiből látványos sértődések, és mély sebek születnek.
 
SZA 
Ha érdekli, mit hoz a jövő, hívja jósainkat!
            06 90 602 027
A hívás díja: 475 Ft / perc (bruttó)
 
Klikkeljen ide, és válogasson jósaink közül! – ezoteria.mon.hu