Megjósolható szerelmek – Oroszlán

Megjósolható szerelmek – Oroszlán
Itt a Valentin nap, arra keressük a választ, hogy a csillagjegyek szülöttei hogyan illenek össze a többi jegy szülötteivel.

Megtudja, miként alakulhatnak párkapcsolatai: mely zodiákus jegyűekkel számíthat boldog, esetleg kihívásokkal teli, vagy inkább kudarcra ítélt párkapcsolatra.

A legvonzóbb kapcsolatok:
 
Az Oroszlán és a Szűz.
 
Első ránézésre egy Szűz alkat nem Önnek való: kicsinyes és szőrszálhasogató, órákig untatja semmitmondó részletekkel, és Ön bármit mond, mindenbe beleköt. Az érzései azonban csalhatatlanul vezetik: egyre izgalmasabbnak tartja kedvese ala-posságát és éleslátását – felismeri saját maximalizmusát benne. Mire észbe kap, már fülig szerelmes abba az okos szempárba!
 
Az Oroszlán és a Bak.
 
Vonzalmuk nem észérveken alapul, talán azért is olyan erős! Apróságokkal is képesek felbosszantani a másikat, látszólag folyamatos Önök közt a vita -, de úgy tűnik, ez mindkettejükre csak ösztönzően hat. Társa szigorúsága féken tartja mohó szenvedélyeit, az Ön humora pedig oldja kedvese merevségét: néha már azon kapja, hogy a viccet is érti! Jó formára csiszolják egymást.
 
Az Oroszlán és a Bika.
 
Ön több szempontból is társára talált Bika kedvesében: felelősségtudat és becs-vágy tekintetében éppen úgy hasonlítanak, mint hedonista szemléletüket tekintve. Egy pohár finom bor, egy romantikus vacsora, tengerpart, napsütés, lustálkodás – ezek mind közös szenvedélyek, hogy a testi örömökről már ne is beszéljünk…! Mun-kakapcsolatban is kiválóan kijönnek, akár közös vállalkozásban is gondolkodhatnak.
 
 
 
A „legnagyobb falat”:
 
Az Oroszlán és a Mérleg.
 
Egy Mérleg képes arra, amire csak nagyon kevesen: teljesen az ujja köré csavar-ja! Bár jóval szelídebb, és látszólag törékeny az Ön mindent elsöprő fölényével szemben, mégis gyakran az történik, amit ő akar. Hogy hogyan csinálja? Ne gondolkodjon rajta! Csak merüljön el a szerelemben, és élvezze – anélkül, hogy kie-rőszakolná magának a dolgokat.
 
Az Oroszlán és a Vízöntő.
 
Két dudás egy csárdában – mondhatnánk, de ez közel sem olyan rossz Önökre nézve. Mindketten vezéregyéniségek, és minden körülmények közt az élre törnek; nincs ez másképp a párkapcsolatban sem. Most azonban méltó ellenfélre találtak egymásban, ami komoly tiszteletet vált ki mindkettőjükből. Ez a tisztelet elég egy erős szövetséghez, amiből akár életre szóló szerelem is lehet.
 
Az Oroszlán és az Ikrek.
 
Egy Ikrek társat Ön rendkívül szórakoztatónak tart. Hasonló a humoruk, a lezser-ségük, egyformán vágynak a kihívásokra, a kalandra. Vidám és felhőtlen lehet a kapcsolatuk, ha párját nem veszi túl komolyan, belőle ugyanis hiányzik az Önre oly’ jellemző alaposság, de erre – sok türelemmel és kitartással – megtaníthat-ja. Kedvese felnéz Önre, és issza a szavait, amitől dagad a mája.
 
 
A legrosszabb párosítások:
 
Az Oroszlán és a Skorpió.
 
A Skorpiók – így párja – több tulajdonsága is nagyon irritálja: az öntelt okos-kodása, hogy mindent jobban tud másoknál (Önnél), és kérdés nélkül is mondja a magáét. (Bezzeg, amikor kérdezi, sosem ad egyenes választ!) Hiába tartja nagyon vonzónak erős szexuális kisugárzása miatt, a testi vonzalom kevés lesz idővel, és egy teljesebb kapcsolatra vágyik.
 
Az Oroszlán és a Halak.
 
Kapcsolatukat a szenvedély tartja össze, és az, hogy társa mindenben próbál a kedvében járni, imádattal néz fel Önre, ami nagyon imponáló, de hosszú távon akár fárasztó is lehet. Folyton lelkiismeretfurdalás gyötri, hogy olyan keményen bánik kedvesével, mégsem képes értékelni igazán az igyekezetét. Párja emiatt so-kat duzzog, ami még külön bosszantja – mégsem képesek egymásnak nemet mondani.
 
Az Oroszlán és a Rák.
 
Egy Rák – hasonlóan víz jegyű társaihoz – könnyen behódol Önnek, ami túl köny-nyű préda. Ennek ellenére kedvese leveszi a lábáról, és Ön igyekszik alakítani a hősszerelmest, de nem tagadhatja, hogy közben ide-oda kacsingat… Ezt egy Rák azonnal megérzi, és ennek hisztisen hangot is ad, amin egyszer-kétszer még túlteszi magát, de a többedik alkalomra már besokall, és a kapcsolat veszekedésbe fullad.
 
SZA
 
Ha érdekli, mit hoz a jövő, hívja jósainkat!
            06 90 602 027
A hívás díja: 475 Ft / perc (bruttó)
 
Klikkeljen ide, és válogasson jósaink közül! – ezoteria.mon.hu