Megjósolható szerelmek – Halak

Megjósolható szerelmek – Halak
Valentin nap közeledtével arra keressük a választ, hogy a csillagjegyek szülöttei hogyan illenek össze a többi jegy szülötteivel. Megtudja, miként alakulhatnak párkapcsolatai: mely zodiákus jegyűekkel számíthat boldog, esetleg kihívásokkal teli, vagy inkább kudarcra ítélt párkapcsolatra.

A legvonzóbb kapcsolatok:
 
A Halak és az Ikrek.
 
Egy Ikrek gyakran hangoztatja, miszerint „mindenhol jobb, mint otthon”, s ez Önt első látásra nagyon megrémíti. Hosszú távon persze kiderül, hogy kedvesének va-lójában nagyon is fontos, hogy legyen egy barátságos otthona, egy türelmes és szerető társa, aki mindig hazavárja. Ez a felismerés azonban sok magányos este, álmatlan éjszaka, és a kitartó szerelem jutalma lesz, mégis úgy érzi: megérte!
 
A Halak és a Mérleg.
 
Társában igazi oltalmazóra, őrangyalra talált! Kedvese féltő gondoskodással veszi körül, mindenben segíti, tanácsokkal látja el, sőt, gyakran magára is vál-lalja egy-egy feladatát. Ez végtelen boldogsággal és bizalommal tölti el, de egyben túl kényelmessé teszi – lassan ki sem bújik a másik védőszárnyai alól. Legyen egy kicsit bátrabb és önállóbb, s így nemcsak a szeretetet, de az elisme-rést is kivívja majd!
 
A Halak és a Vízöntő.
 
Izgalmas, kockázatos kapcsolat. Kockázatos, hiszen kedvese mellett Ön úgy érzi, minden nap a bőrét viszi vásárra. Elképesztő és különc ötletei ellenére társa nagyon is földön jár: racionális és gyakorlatias, s ezzel rengeteg gondot levesz az Ön válláról. Néha ugyan kicsit zsarnoki, s mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze, de mindezért kárpótolja Önt: elbűvölő és csodálatraméltó. S Ön mit tehetne mást: csodálja.
 
 
 
A „legnagyobb falat”:
 
A Halak és a Bika.
 
Szerencsés és békés kapcsolat. Mindkettőjük legnagyobb vágya és célja az élet-ben, hogy meleg, barátságos fészket, igazi otthont teremtsenek. Szeretik a nyugodt, kényelmes estéket, a vasárnapi ebédeket, a családi kirándulásokat; és egyformán kerülik a változtatásokat, a járatlan utakat. Egyre azonban vigyázzon: engedje, hogy párja legyen a családfenntartó – ez érzékeny pontja!
 
A Halak és a Szűz.
 
Örül, hogy olyan társat talált, aki hasonlóan igényes önmagára és környezetére: csinos és ápolt, elpakol maga után és nem hagyja a szennyes edényt napokig a mo-sogatóban. Boldogan merülnek el a lakberendezés rejtelmeiben és a szombat dél-előtti nagytakarításokban, de a hétköznapok egyéb dolgaiban is jól kijönnek – leszámítva a sértődött, féltékeny kirohanásokat, amire mindketten hajlamosak.
 
A Halak és a Bak.
 
Egy Bakban megbízható, fegyelmezett társra talált, aki erős kezekkel tartja a kormányrudat. Ez megnyugvással tölti el, és inspirálja, hogy hasonló kitartással végezze saját dolgait. Soha nem lesz ugyan olyan céltudatos – hiszen egy Bak a maga szívós módján legyűr minden akadályt –, kedvese mégis jó hatással van Önre: nyugodtabb, ritkábban keseredik el; és ha mégis, van, ki vigasztalja.
 
 
 
A legrosszabb párosítások:
 
A Halak és a Kos.
 
Társa látszólag olyan, amilyenre Önnek szüksége van: talpraesett, jó fellépésű – az az ember, aki mindig feltalálja magát, ha baj van. Retteg viszont az újabb és újabb vad ötletektől, ami a Kosok oly jellegzetes sajátja. Hiába imponál Önnek, hogy kedvese „viseli a nadrágot”, párja olyan kiszámíthatatlan, hogy hosszú távon felőrli az idegeit, és belátja: túl nagy falat Önnek ez a kapcsolat.
 
A Halak és az Oroszlán.
 
Tetszik Önnek társa magabiztos fellépése, örökös jókedve, de gyakran durvának tartja egy-egy „beszólását”, a nagyjeleneteitől pedig egyenesen irtózik. Bántja az is, hogy társa nem méltányolja kellőképpen az Ön figyelmességét, sőt, magától értetődőnek tartja. Mindezek ellenére folyton azon igyekszik, hogy kedvese kí-vánságainak eleget tegyen, mert nem tud neki ellenállni – és valljuk be, nem is akar. Ha kitart érzései mellett, sokat kell edződnie.
 
A Halak és a Nyilas.
 
Társa népszerű és vidám ember, kellő pénzügyi érzékkel és ambícióval megáldva. Az anyagi gondokat tehát letudhatja, s ezért hálás kedvesének – cserében otthon odaadóan gondoskodik róla. Még azt is elnézi, hogy néha „kirúg a hámból” és csak hajnalban jön haza, ám előbb-utóbb kiborul a sok átvirrasztott éjszaka után. Ilyenkor egy darabig megint béke és rend van, de bele kell törődnie: csak egy darabig…
 
      Ha érdekli, mit hoz a jövő, hívja jósainkat!
                  06 90 602 027
      A hívás díja: 475 Ft / perc (bruttó)
 
Klikkeljen ide, és válogasson jósaink közül! – ezoteria.mon.hu