Megjelent az Alumni Magazin

Megjelent az Alumni Magazin
Megjelent az Alumni Magazin - © Fotó: unideb.hu
Debrecen – Ötödik számával örvendezteti meg olvasóit az egyetem alumnus közösségének lapja, a félévente megjelenő DEja vu magazin.

A nyár beköszöntével nagy örömmel nyújtom át Alumni Magazinunk legújabb, ötödik számát. Az aranyló búzakalász nemcsak a nyár, hanem az aratás idejének hírnöke is, Alumni Közösségünk legifjabb tagjai, a most diplomát szerző fiatalok számára pedig az utolsó nagy próbatétel ideje az Alma Mater falai között. Aki most van túl a megpróbáltatáson, az fellélegzik, akinek emlékeit már az idő jótékonyan formálta, az nosztalgiával gondol a végzés idejére. Szívet melengető érzés, hogy egykori iskolánk mennyi tehetséges és sikeres ember szellemi bölcsője volt, és a fiatal tehetségeket elnézve bizony ma is az! Magazinunk a szokásos tartalommal várja, hogy kézbe vegyék, ezúttal azonban nemcsak olvasnivalót kínál Önöknek, hanem kedvezményt is biztosítunk a címlap hátulján található, kivágható kuponok segítségével.

Továbbra is várjuk észrevételeiket kiadványunkkal kapcsolatban és örömmel fogadjuk javaslataikat az alumni@unideb.hu e-mail címen vagy postán!

Bízom benne, hogy a Debreceni Egyetem alumni magazinjának új száma ismét hasznos és egyúttal kellemes kikapcsolódást nyújt a család minden tagja számára!

A lap legfrissebb száma elérhető itt.

– Rőfi Mónika –
Debreceni Egyetem