Megint feltörtek egy hétvégi házat Dombostanyán

Megint feltörtek egy hétvégi házat Dombostanyán
© Fotó: police.hu
Debrecen – Két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a debreceni nyomozók.

Egy férfi 2015. november 19-én 7 óra 36 perckor tett bejelentést a rendőrség ügyeletére arról, hogy az éjszaka folyamán Debrecen-Dombostanyán található hétvégi házába ismeretlenek betörtek és onnan eltulajdonítottak egy gázpalackot, egy benzinmotoros fűkaszát és más értéktárgyakat. A sértett a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy az egyik szomszédos telken azt tapasztalta, hogy az ott lakó fiatalember be akar indítani egy fűkaszát, ami úgy néz ki, mint amit tőle elloptak. A bejelentő meg is kérdezte a telken tartózkodó másik férfitól, hogy látott e gyanús személyeket a környéken. A férfi azt állította, hogy az utóbbi időben nem látott az utcában senkit.

A rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint házkutatást tartottak a sértett szomszédjánál, ahol megtalálták az eltulajdonított gázpalackot és a benzinmotoros fűkaszát. A nyomozók az ott lakó 36 éves A. Sándort és a 19 éves K. Norbertet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Debreceni Rendőrkapitányság Betörési Alosztálya a két helyi lakossal szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


A rendőrség szerint nem úgy néz ki a helyzet Dombostanyán, ahogy az ottaniak gondolják
Debrecen-Dombostanya – A rendőrség szerint nem rossz a közbiztonság Domboson, a helyzet javulóban van.


Feltört nyaralók, szex a csúszdában: a lakók szerint vannak gondok Dombostanyán
Debrecen-Dombostanya – A dombostanyaiak szerint nagyon rosszá vált a közbiztonság mostanában.