Sport

2014.12.08. 14:41

Egygólos ETO-siker Böszörményben

Hajdúböszörmény - Hátrányba kerültek ugyan a hajdúságiak, de van még lehetőségük a javításra.

Hajdúböszörmény - Hátrányba kerültek ugyan a hajdúságiak, de van még lehetőségük a javításra.

Lejátszották a női futsal Magyar Kupa elődöntőinek odavágóját, a Hajdúböszörményi TE 4–3-ra kikapott otthon az Árkád ETO ellen, míg az Astra idegenben, 6–2-re múlta felül a Tolna-Mözs csapatát.

A HTE egyik legnagyobb riválisával, a Győrrel harcol a kupadöntőbe kerülésért, elsőként Böszörményben csaptak össze a felek. Az NB I. idei kiírásában már találkoztak a felek, november 2-án 3–2-re győzte le a Rába-partiakat Simonyi András alakulata.

Ezúttal a vendégek szerezték meg a vezetést a 11. percben, majd folytatták a gólgyártást, félidőben 3–0-s előnyben vonulhattak pihenőre. A második játékrész elején hamar csökkentette hátrányát a HTE, a 22. minutumban már 3–2-t mutatott az eredményjelző. Kiegyenlíteni azonban nem sikerült, sőt, újra betalált a Győr, ezzel eldöntve a találkozót. A hajrában ugyan még szerzett egy találatot a hazaiaknak Halászi Kinga, de ez már nem változtatott a lényegen, az ETO nyert 4–3-ra.

Az elődöntő visszavágóját január 3-án, szombaton rendezik Győrben, ekkor még kiharcolhatja a döntőbe kerülést a Simonyi-gárda.

HBN

A tények

Hajdúböszörményi TE-Árkád ETO 3-4 (0-3)

Hajdúböszörmény, vezette: Veres János.

HTE: Torma L. - Tell Zs., Hummel-Smuczer A., Vágó F., Nagy Á. Csere: Czégény Zs., Jakab K., Farkas É., Halászi K., Sebestyén Gy., Sándor Z., Ujvári I., Pinczi A., Vesszős M. Vezetőedző: Simonyi András

ETO: Oláh E. - Jakab R., Szórádi N., Demeter R., Vígh R. Csere: Pádár A., Újvári K., András F., Csuti M., Mészár K. Vezetőedző: Molnár Attila

Gól: Pinczi A. (22.), Vágó F. (22.), Halászi K. (39.), illetve Demeter R. (11.), Pádár A. (14.), Újvári K. (15.), Vígh R. (33.)

Sárga lap: Jakab R. (38.), Demeter R. (39.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!