Megindult a forgalom a Ferenciek terénél – három sérült

Megindult a forgalom Budapesten, az V. kerületi Kossuth Lajos utcában, ahol reggel három autó ütközött össze.

A budai oldal felé tartó oldalon mindhárom sáv járható, a Blaha Lujza tér felé tartó három sávból azonban egyet még mindig elfoglalnak a roncsok.

Mint arról a Független Hírügynökség beszámolt: Budapesten, az V. kerületi Kossuth Lajos utca és Városház utca kereszteződésénél, a Ferenciek tere közelében három autó karambolozott, az egyik felborult. A balesetben hárman sérültek meg, az eddigi információk szerint egyikük sem súlyosan.

A járművek a hat sávból előbb ötöt foglaltak el, az egyik roncsot azonban félrehúzták, hogy legalább a BKV buszok forgalma biztosítva legyen mindkét irányban. A helyzetet azonban rontotta, hogy az egyik 173E csuklós busz véletlen nekiütközött az egyik karambolban megsérült autónak, így újra egyetlen sáv volt járható a baleset közvetlen közelében. Fél kilenckor a Buda felől érkezőket az Erzsébet híd budai hídfőjénél, a Buda felé tartókat pedig az Astoriánál terelték el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autósok Buda felé már mindhárom sávon közlekedhetnek, ám a Rákóczi úton torlódásra kell számítani. A Blaha Lujza tér felé tartó sávok is járhatók, ám a baleset helyszínén, egy 30 méteres szakaszt még a roncsok elfoglalnak.

– Független HÍrügynökség –