Meghatározó játékosai nélkül lép pályára a Loki az FTC ellen

Akt.:
Varga József sem lesz ott a meccsen
Varga József sem lesz ott a meccsen - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Varga József, a DVSC-TEVA válogatott középpályása biztosan nem lesz ott a Groupama Arénában szombaton, ugyanis a héten még Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül, jövő hét elején csatlakozik a csapathoz – adta hírül a klub honlapja.

Máté Péter ebben az évben már nem léphet pályára. A védő az egyik edzés után gyengeségre panaszkodott, az orvosok első körben vírusos influenzára gondoltak, de a sorozatos vizsgálatok kiderítették, hogy kimerült a szervezete. Egyhetes pihenőt ajánlottak infúziókúrával egybekötve. Az edzéseket jövő héten kezdi, ugyanakkor ebben az évben már nem játszhat, jövőre azonban a elkezdi a felkészülést a csapattal. Addig egyéni program alapján edz.

Nenad Novakovics kontroll CT-n járt, aminek a kiértékelésére még várni kell. Másik kapusunk, a gerincműtéten átesett Balogh János hétfőn kötözésen volt, mert elfertőződött a sebe. Két hét múlva kontroll, addig csak könnyített tornát végezhet otthon.

Kulcsár Tamás alkarját megműtötték, ebben az évben már ő sem játszhat.

Viszont Zsidai László felépült sérüléséből, a héten a csapattal edz, de még kérdéses, hogy játszhat-e szombaton, a Ferencváros ellen.