Meghalt egy fiú: véget ért a nyomozás a sámsoni baleset ügyében

Meghalt egy fiú: véget ért a nyomozás a sámsoni baleset ügyében
© Fotó: police.hu
Debrecen, Hajdúsámson – Vádemelési javaslattal zárták a debreceni rendőrök a halálos baleset vizsgálatát.

A Debreceni Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozásának megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. Az ügy gyanúsítottja, B. Imre 2017. április 13-án az általa vezetett menetrend szerinti helyi autóbusszal Hajdúsámsonban, az Árpád utcán közlekedett, amikor elütött egy gyermeket.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A gyanú szerint az 52 éves csengeri lakos járműve sebességét nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, a megengedett sebességhatárt túllépve közlekedett, amikor elgázolta az úttestre figyelmetlenül, egy elhaladó teherautó takarásából kiszaladó 11 éves fiút.

A gyermeket a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol aznap életét vesztette.

A rendőrök a napokban befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát és az ügy iratait B. Imrével szemben vádemelési javaslattal megküldték a járási ügyészségnek.

– police.hu –


Fotó: police.hu
Hajdúsámson - Valószínűleg nem megfelelő sebességgel közlekedett a gyereket elcsapó autóbusz. Életét vesztette az a 10 éves kisfiú akit súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak a mentők a debreceni Kenézy-kórházba csütörtök délután miután Hajdúsámsonban, az Árpád úton elütötte egy autóbusz. ...

Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar - Egy tízéves fiú csütörtök délután Hajdúsámsonban, az Árpád úton át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy autóbusz elütötte őt. Józsán az elsőbbségadás elmulasztása okozott balesetet, Berettyóújfaluban pedig egy parkoló autó sofőrje nyitotta ki úgy a jármű ajtaját, hog...
hirdetés