Drogfogyasztás miatt meghalt egy ember Debrecenben, másik három életveszélyben van

Akt.:
Debrecen – Késő este kaptuk az információt, miszerint haláleset történt vasárnap Debrecenben. Kábítószer fogyasztás állhat az ügy hátterében, a díler máris rendőrkézre került.

Egy debreceni férfi meghalt, három társa életveszélyes állapotban van.

Kábítószer birtoklás és kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. Sándor ellen.

A mentőszolgálat munkatársai 2015. szeptember 6-án 6 óra 13 perckor bejelentést tettek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy egy debreceni ingatlanban egy férfi holttestét találták, valamint három eszméletlen, életveszélyes állapotban lévő férfit kórházba vittek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi feltehetően kábítószert fogyasztott, amely összefüggésbe hozható a sértett halálával, valamint társai állapotával. A Debreceni Rendőrkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai debrecen-bánki otthonában elfogták és előállították T. Sándort, aki a megalapozott gyanú szerint a kábítószergyanús anyagot eladta a négy férfinak. A 30 éves terhelt feltehetően több fogyasztó részére is adott el a fehér színű kábítószergyanús porból.

A rendőrség kéri, hogy aki fogyasztott a T. Sándortól származó kábítószergyanús anyagból, vagy tudomása van olyan személyről, aki fogyasztotta azt az anyagot, haladéktalanul forduljon orvoshoz és hívja a központi segélyhívó számok valamelyikét, a 107-es vagy 112-es segélyhívó számot!

– police.hu –