Meghalt a világ legrondább kutyája

Meghalt a világ legrondább kutyája
Miss Ellie számos versenyen nyert csúnyaságával, 17 éves volt.

Csütörtökön meghalt a 2009-ben az Animal Planet szavazásában legrondábbnak választott kutya, Miss Ellie.

A kutyának csak néhány hátsó foga volt, szőre erőteljesen hullott, mindkét szemén szürke hályog volt, és számos pattanás és anyajegy borította a testét.

Nézze meg a képeket ide kattintva!

Miss Ellit eredeti gazdái nem akarták megtartani, annyira csúnyának találták, amikor megszületett, hogy rögtön el akarták altattani. Azonban egy alapítvány megmentette, és Miss Ellie ezután a csúnya kutyák szószólójává vált.

Dawn Goehring meglátta a kutyában rejlő szépséget és felháborítónak találta, hogy az emberek csak az édes kutyákat imádják. Dawn imádta a kutyáját, akit még az esküvőjére is magával vitt, fehér ruhácskában.

Dawn remélte, hogy az emberek megértik, amit a kutya üzenni próbált, hogy a külső a kutyáknál sem minden, és rengeteg olyan kutya várja, hogy megmentsék, szeressék és gondoskodjanak róla, akiknek a külsejük nem éppen előnyös. De ettől függetlenül nagyon ragaszkodóak az emberekhez, és hálásak, ha valaki befogadja őket.

Az eltelt évek alatt Miss Ellie reklámokban és tévé műsorokban szerepelt, és több, mint 100 000 dollárt gyűjtött az állatmenhelynek.

Testét elhamvasztják később.

– MON –