Meghalt a Hajdúsámsonban elgázolt fiú

Akt.:
Meghalt a Hajdúsámsonban elgázolt fiú
© Fotó: police.hu
Hajdúsámson – Valószínűleg nem megfelelő sebességgel közlekedett a gyereket elcsapó autóbusz.

Életét vesztette az a 10 éves kisfiú akit súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak a mentők a debreceni Kenézy-kórházba csütörtök délután miután Hajdúsámsonban, az Árpád úton elütötte egy autóbusz.

A rendőrség szerint a gyerek 15 óra körül át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy, valószínűleg a sebességét nem megfelelően megválasztó busz elgázolta. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szentgyörgyi János a Kenézy-kórház szóvivője péntek kora délután arról tájékoztatott, hogy a gyermeket a traumatológiai elsődleges ellátást követően átszállították a gyermekklinika intenzív osztályára.

A klinikát működtető egyetem sajtó osztályától ezután írásban megkérdeztük, hogy milyen állapotban van a gyermek, de szombat estig nem kaptunk tájékoztatást. Végül a rendőrség közölte a szomorú hírt.

HBN-OCs


Gyereket gázolt egy busz Hajdúsámsonban, életveszélyesek a sérülései

Egy tízéves fiú csütörtök délután Hajdúsámsonban, az Árpád úton át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy autóbusz elütötte őt. Józsán az elsőbbségadás elmulasztása okozott balesetet, Berettyóújfaluban pedig egy parkoló autó sofőrje nyitotta ki úgy a jármű ajtaját, hogy annak nekiütközött egy kerékpáros.