Asztrológia

2014.12.27. 09:22

Napi horoszkóp - 2014. december 27.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 - 04.20

Szétszórt és ez már nem olyan mókás, ahogyan azt gondolja. Persze hivatkozhat arra, hogy fáradt, az év végi hajsza rengeteg energiáját felemésztette, de amikor már másokat is veszélyeztet, nem fogják elfogadni ezt a magyarázatot. Ügyeljen az étrendjére, ezzel is sokat tehet azért, hogy sikerüljön összeszednie magát lelkiekben és szellemi téren is. Ha valamire figyelnie kell, segít abban, hogy a koncentrálóképessége helyreálljon.

Bika

04.21 - 05.21

Elképzelhető, hogy a mai napon elveszít kapcsolatokat. Az utóbbi időben egyébként is gyakran volt ingerült a környezetében élőkkel szemben, de a mostani viselkedése még ezen is túltesz. Képtelen gondolkodni, a hibát mindig másban keresi és ez a kettő együtt számos meggondolatlanságba hajszolja. Azok, akik erről az oldaláról nem ismerik, most végképp arra az elhatározásra jutnak, ideje továbblépniük és elhagyni Önt.

Ikrek

05.22 - 06.21

Több-kevesebb sikerrel lesz csak képes elnyomni a vágyait, amelyek a mai napon ébrednek Önben. Márpedig ezek jelenleg nem megvalósíthatóak, így teljesen felesleges az idejét pazarolni rá. Engedje el azokat és az energiáit használja fel hasznosan. Vannak olyan régebben kitűzött céljai, amelyek számára elérkezett az idő, bár Ön már szinte el is felejtette. Inkább ezeken gondolkodjon, ne újakat keressen.

Rák

06.22 - 07.22

Fáradtan,, kimerülten ébred, így viszont nem fűzhet nagy reményeket a mai naphoz. Legyen reális, csak olyan tevékenységekbe fogjon, melyek nem igényelnek különösebb erőfeszítést, hisz már az is kész csoda lesz, ha a folyamatban lévő ügyeit képes lesz lezárni. Iktasson be több rövid szünetet, ilyenkor szellőztesse ki a fejét, szabaduljon meg azoktól a gondolataitól, amelyek hátráltatják az előrehaladásában.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Olyan vágyak ébrednek Önben, amelyek megvalósítása, kivitelezése jelenleg nem megoldható. Ön mégsem képes elengedni azokat, így csak tovább nő a csalódottsága, elkeseredettsége. Ráadásul a gondolatai kalandozásának köszönhetően feledékeny, ingerlékeny. Bármennyire szeret álmodozni, ennek most nincs itt az ideje. Összpontosítania kell a feladataira, hisz rengeteg elintézendő ügy vár még Önre.

Szűz

08.24 - 09.23

A mai napon nem lehet Önre számítani. Elfelejti az adott szavát, ingerülten kapkod, képtelen összpontosítani, így hibázik. Ne vállaljon plusz feladatokat, igyekezzen azokkal is mihamarabb végezni, amelyek halaszthatatlanok. Keressen lehetőséget arra, hogy kikapcsolódjon, elterelje a figyelmét a gondjairól, mivel megoldásokat úgysem találna. A pihenés, válassza akár az aktív vagy passzív formáját, csodákat tehet Önnel.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ha túl feszült a hangulat Ön körül, hajlamos lehet elveszíteni a fejét. Ezt úgy előzheti meg, ha több szünetet is közbeiktat, amikor visszavonulhat, kiszellőztetheti a fejét, egyéb módon kieresztetheti a fáradt gőzt, hogy utána felfrissülve tevékenykedjen tovább. Csak saját maga teremtheti meg a békét, nyugalmat, arra nem számíthat, hogy a környezetében élők képesek lesznek kezelni az indulataikat, ezért ne is vállaljon békebíró szerepet.

Skorpió

10.24 - 11.22

Mindig is nehezére esik olyankor a döntés, ha az érzelmek szembekerülnek az értelemmel. Így lesz ez a mai napon is, amikor különösen erős a szív hangja. Tudja azonban, hogy most nincs helye a megérzéseknek, sokkal fontosabbak az érvek, mégis képtelen elvonatkoztatni attól, amit a belső hangja diktál. Kérjen haladékot, és vonuljon vissza, első körben önmagával kell megállapodni. Ehhez azonban gondolkodásra, esetleg tanácsokra lesz szüksége.

Nyilas

11.23 - 12.21

Nehezen képes érvényesíteni az akaratát, különösen akkor, ha ezt nagyon akarja. Hajlamos lehet ugyanis olyan erőszakosan kiállni saját magáért, hogy a tényekről is megfeledkezik. Maradjon diplomatikus és ismerje fel azt a pillanatot, amikor vissza kell vonulnia. Ezzel ugyan időt veszít, de az ügye még nincs lezárva. Ha valóban érdemes küzdenie érte, el fog érkezni az a pillanat, amikor valóban érdemes lesz harcolni érte.


[poll id="4"]


Bak

12.22 - 01.20

Régóta motoszkál a fejében egy gondolat, a mai napon ideje erre egy kicsit több időt szentelni. Merüljön el a saját világában, boncolgassa, ízlelgesse, érdemes mesélnie róla olyan embereknek, akik a témában járatosak. Ahhoz, hogy szabadon szárnyalhasson, minél gyorsabban tudja le a kötelezettségeit, de eközben se legyen figyelmetlen, hisz ha hibázik, csak több feladatot ró saját magára.

Vízöntő

01.20 - 02.19

Használja a kapcsolatait arra, hogy az ötletei, elképzelései megvalósítható tervek legyenek. Minél több embernek mesél róluk, annál több ötlettel gazdagodhat. Más nézőpontból megközelítve olyan buktatók merülhetnek fel, amelyekre Ön nem is gondolt. Így sokkal felkészültebben vághat bele a kivitelezésbe és még akár segítőkre is találhat. Remek a hangulata, ideje kicsit a következő évről is elgondolkodni.

Halak

02.20 - 03.20

Ha vannak olyan kapcsolatai, amelyeket tisztázatlan nézeteltérések miatt az utóbbi időben elhanyagolt, érdemes a mai napon megpróbálni rendezni. Belátóképessége jelenleg kiválóan működik, így sokkal befogadóbb a másik féllel szemben. Igazat ugyan nem feltétlenül ad neki, de megérti az álláspontját, és már ezzel hatalmas előrelépést tehetnek a békülés felé. Ne vesztegessenek több időt a haragra, mikor élhetnek egymás mellett nyugalomban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!