Megfelelő előnyt szerezni

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: HBN-archív
Debrecen – Kapott gól nélkül és minél többször betalálva kellene legyőzni a Szutjeszkát.

– Képzett, jó futballisták alkotják az FK Szutjeszka gárdáját, de ebben nincs semmi meglepő, hiszen a nemzetközi porondon már nincsenek gyenge csapatok. Kellően agresszívek, erőszakosak a montenegróiak, ugyanakkor játsszák is a futballt. Vélhetően a biztonságra helyezik majd a hangsúlyt a Nagyerdei Stadionban és kontrákkal próbálnak zavart okozni a védelmünkben. Eddig edzőmeccsen tudtuk megnézni őket, illetve láttunk bajnoki mérkőzéseikről is felvételt, azonban egy nemzetközi összecsapás merőben más lesz, itt igyekszik mindenki beletenni az extrákat is. Az biztos, hogy az odavágót követően okosabbak leszünk ellenfelünk játékerejét illetően – nyilatkozta Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője.


A Szutjeszka elleni EL-selejtező előtti utolsó edzését tartotta a Loki | Fotó: Derencsényi István (galéria) A Szutjeszka elleni EL-selejtező előtti utolsó edzését tartotta a Loki | Fotó: Derencsényi István (galéria) ©

Mint ismert, a Loki csütörtökön 18 óra 30 perctől hazai pályán kezdi meg szereplését az Európa Liga első selejtezőkörében, a piros-fehérek az FK Szutjeszka Niksiccsel, a montenegrói bajnokság ezüstérmesével csapnak össze.

Lesznek hiányzók

– Úgy kell futballoznunk csütörtök este, hogy megfelelő előnyt tudjunk kiharcolni a jövő heti visszavágóra. Fegyelmezettnek kell lennünk hátul, mert jó lenne kapott gól nélkül abszolválni az összecsapást, elől pedig koncentráltan kell teljesítenünk, mert szeretnénk minél többször bevenni a Szutjeszka hálóját. Bízom benne, hogy a srácok megoldják a feladatukat – tette hozzá a Debrecen szakvezetője.

Ön szerint mi lesz a DVSC-TEVA-FK Szutjeszka Niksics mérkőzés végeredménye?

  • Fölényesen győz a Loki
  • Egy góllal nyer a DVSC
  • Döntetlen lesz
  • Nagy különbséggel győz a montenegrói csapat
  • Egy góllal jobbak lesznek a vendégek

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Kondás Elemér elárulta, kik azok, akikre nem számíthat majd az EL-odavágón.

– A kapus Nenad Novakovics ugye hosszabb időre kidőlt, ő még nem kezdte el a munkát, de ugyanúgy hiányozni fog Lázár Pál, Ludánszki Bence és Ferenczi János is a mérkőzésen, ahogyan Máté Péter is maródi volt. Utóbbi azonban már elkezdte az edzéseket, az említett labdarúgók közül ő térhet majd vissza a leghamarabb a csapatba.

HBN-TNSporthírek