HAON Sziréna

2018.08.04. 19:21

Árokban landolt a francia kisbusz

Hajdú-Bihar - Hajdúhadházon és Kabán is villanyoszlopnak hajtott egy autó. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Hajdúhadházon és Kabán is villanyoszlopnak hajtott egy autó. Ügyeleti hírek.

Árokba borult egy francia rendszámú kisbusz szombat hajnalban a 42-es főút, 18. kilométerszelvényénél. A járműben két román állampolgár utazott. A püspökladányi tűzoltók áramtalanították a gépjárművet.

Lehasadt egy tíz méter magas fa ága, így veszélyeztette a gyalogos és a gépjármű forgalmat Debrecenben, a Berzsenyi utcában a hétvége első napjának délelőttjén. A debreceni hivatásos tűzoltók létra és láncfűrész használatával távolították el az ágat.

Száraz gaz és avar égett szombat délelőtt Nyíradony külterületén a 4102-es főút, 39. kilométerszelvényénél, 300 négyzetméteren, amit a hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és 1 vízsugárral oltottak el.

Az útmenti villanyoszlopnak hajtott egy autó Hajdúhadházon, a Pallagi úton. A pózna az ütközés következtében eltört, csak a vezetékek tartották. A böszörményi tűzoltók áramtalanítottak.

Száraz trágya kapott lángra Hajdúböszörményben, a Téglási úton, 50 négyzetméteren, amit a hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.

Kabán is egy villanyoszlopnak ment egy személygépjármű szombat kora délután. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt, ugyancsak a vezetékek tartották. A kabai önkéntes tűzoltók áramtalanítottak. A baleset során senki nem sérült meg.

A tűzhelyen felejtett étel égett és okozott tüzet szombat délután Hajdúnánáson egy 4 szintes társasházban. A helyi hivatásos tűzoltók a lakásba bejutva egy embert kimentettek és átadták a mentőszolgálatnak, majd kiszellőztettek.

Száraz gaz és avar lángolt Hajdúhadházon, a Keskeny utcában 100 nézetméteres területen. A hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!