Megérkezett Belekbe a DVSC-TEVA legénysége

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: HBN archív
Debrecen, Belek – Az OTP Bank Liga éllovasa tíz napig Törökországban edzőtáborozik.

Megérkezett tíznapos edzőtáborozása helyszínére a DVSC-TEVA együttese, a hajdúsági futballisták hétfőn délután foglalták el a szállásukat a beleki Arcadia hotelben. A körülményekre nem lehet panaszuk a fiúknak, ugyanis a törökországi Belekben igen kellemes az időjárás: szikrázó napsütés van és 16 fokos hőmérséklet.

A klíma mellett a pályák állapota is ideális a tengerparti kisvárosban, nem véletlen, hogy a fél NB I-es mezőny ott készül ezekben a napokban, a teljesség igénye nélkül a DVTK, az MTK, a Győri ETO, a Paks, az FTC és az Újpest is erre a helyszínre szavazott. Ahogyan a Pintér Attila szövetségi kapitány vezette magyar válogatott is, a péntek óta együtt tréningező keretben négy debreceni is található Szakály Péter, Korhut Mihály, Lázár Pál és Verpecz István személyében. A nemzeti együttes tagjainak napi két edzést vezényel a kapitány, a lokisták a válogatottól csatlakoznak majd a klubjukhoz.

Huszonöten keltek útra

A DVSC első kinti edzőmeccsét a bolgár CSZKA Szófia ellen játssza szerdán délután, majd szombaton a dél-koreai Pohang Steelers és a kazah Sahtyor Karagandi lesz a cívisvárosiak ellenfele. Az edzőtábor két utolsó erőfelmérésére február 12-én kerül sor, a csapat egyik fele a japán Shonan Bellmare, a másik fele a román Gaz Metan alakulatával csap össze.

A piros-fehérek huszonöt játékossal utaztak el Törökországba, csupán a sérültek, Dombi Tibor, Bódi Ádám, Bernáth Csaba, Joel Damahou és Nagy Zoltán maradtak itthon rehabilitáción. Ott van viszont a csapatban a súlyos sérülése miatt az egész őszi szezont kihagyó védő, Igor Morozov és a két, télen igazolt focista, Kovács Ádám és René Mihelic.

HBN


Gólzáporos edzőmeccsek
Debrecen – A Kecskemétet és a Balmazújvárost fogadta felkészülési mérkőzésen a DVSC-TEVA.
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek