Megérkezett az ónos eső, óvatosan vezessenek Hajdú-Bihar megyében!

Illusztráció
Illusztráció - © MTI Fotó: Varga György
Hajdú-Bihar – Hajdú-Bihar megye egyes részein ónos eső esik, romlanak a közlekedési viszonyok.

Püspökladány és Zsáka települések térségében ónos eső esik, romlanak a közlekedési viszonyok. A rendőrség fokozott óvatosságra inti a gépjárművezetőket, kerékpárosokat és a gyalogosokat. Körültekintően és óvatosan kell közlekedni, mivel az időjárási viszonyok gyorsan és jelentős mértékben megváltozhatnak, kiszámíthatatlan és nehéz közlekedési körülményeket eredményezhetnek. A száraz, vizes, vagy csúszós útszakaszok hirtelen válthatják egymást, amely különös óvatosságot és figyelmet kíván. Az ónos eső jégpáncélt képezhet az útfelszínen, korcsolyapályává válhatnak az utak.

Mielőtt útnak indulnak, tájékozódjanak a közvetlen környezetük, illetve a tervezett útvonalukat tekintve, készüljenek fel az esetleges módosításokra.
Amennyiben a hatóságok arra figyelmeztetik a közlekedésben résztvevőket, hogy csak a legszükségesebb esetben induljanak el, kérjük, vegyék komolyan ezt a felhívást! Kövessék nyomon a közlekedési viszonyokról, valamint a várható időjárásról szóló híradásokat!

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott út- és időjárási viszonyok szerint közlekedjenek.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

– police.hu –
hirdetés