“Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”

Akt.:
“Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A Vasas vs. DVSC (1-5) NB I-es mérkőzés után a két edző, Michael Oenning és Herczeg András értékelte a látottakat.

Michael Oenning: Azt eredményért és a második félidőben mutatott játék miatt csalódott vagyok. Az első félidőben többet birtokoltuk a labdát, két kivédhető helyzetből kaptunk két gólt. A második félidőben begörcsöltünk, és a végén két perc alatt kaptunk két gólt, nem voltam elégedett a játékkal.

Herczeg András:Jó teljesítményt nyújtva, összeszedetten, fegyelmezetten játszottunk, végig a mi akaratunk érvényesült, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Szoros mérkőzésre számítottam, olyanra, amilyen bármilyen eredményt hoztam. A negyedik gól kellett ahhoz, hogy úgy érezzük, megnyerjük a mérkőzést.


Fotó: Kovács Péter
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 17. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Vasas együtteséhez látogatott szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 17. forduló Vasas FC vs. DVSC ...

Pirosban: Bényei Balázs
Debrecen - A stabil védekezés és a gyors támadások vezethetnek sikerre a Vasas ellen. Nem sikerült jól a DVSC számára a legutóbbi két bajnoki mérkőzés, ugyanis a piros-fehérek mindkét rangadón pont nélkül maradtak a Ferencváros és a Videoton ellen. Az említett találkozókat megelőzően kilenc meccs...