Nyírbátor hírei

2012.10.09. 15:35

Lovasok idényzáró találkozója a Pata tanyán

Családias hangulatban zajlott a házi bajnokságként szervezett program, azonban győzött a versenyzési kedv. Debrecenből, Mátészalkáról, Nyíregyházáról, Paposról, sőt Szatmárnémetiből is érkeztek lovasok Nyírbátorba a hétvégén.

Családias hangulatban zajlott a házi bajnokságként szervezett program, azonban győzött a versenyzési kedv. Debrecenből, Mátészalkáról, Nyíregyházáról, Paposról, sőt Szatmárnémetiből is érkeztek lovasok Nyírbátorba a hétvégén.A legnépesebb csapatot a helyi versenyzők alkották. Minden induló tét nélkül bemutathatta tudását az ügyességi versenyen vagy ugratásban. Kovács Sándor versenybíróként ugyan olyan pontosan értékelte a négy éves, mint a húsz év feletti versenyzők teljesítményét. Az eredményhirdetésen beszédében kiemelte, hogy az edzőknek és a versenyzőknek is fontos, hogy legyenek ilyen rendezvények. A Nyírbátori Lovassport és Hagyományőrző Egyesület díjait vehették át valamennyien az egész napos rendezvény végén.

Címkék#Nyírbátor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!