Megbukott a poligráfon S. Andrea

Jelenleg is előzetes letartóztatásban van S. Andrea, aki ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat, a 2010. február 8-án történt berettyóújfalui 31 éves férfi halálesete ügyében, akit megszúrkáltak majd felgyújtottak, végül pedig a lakása fürdőkádjában találtak meg.

S. Andreára, az elhunyt feleségére sokkos állapotban találtak rá a bűncselekmény színhelyén.
A szakértői vélemények részben már elkészültek. “Az eddigi nyomozás során olyan adat vagy tény nem merült fel, amely megkérdőjelezné az eddigi gyanúsított személyét”- tudtuk meg Vezendi Jánosné r.őrnagytól, a Hajdú- Bihar Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivőjétől.
Dr. Ifj. Mohácsi Ferenc ügyvéd megerősítette azt az információt, miszerint védence megbukott a poligráfos vizsgálaton. Elmondta: “a véleményben az áll, hogy a releváns kérdéseknél- mint például ő ölte-e meg a férjét vagy hogy hogyan halt meg a férfi-  nem mondott igazat” A védő úgy gondolja, nem volt a vizsgálathoz megfelelő állapotban a berettyóújfalui nő. Álláspontja szerint S. Andrea a két napos kihallgatás során sokkos állapotban volt, a nő elmondása szerint pedig sem a nevét sem a dátumot nem tudta megmondani az első kérdésre.
Jelenleg a gyanúsított a büntetésvégrehajtási intézetben állandó bilincsben tölti napjait a legszigorúbb fokozatú őrízetben.