Megbízható kapcsolatokra és átgondolt stratégiára mindenkinek szüksége van

Budapest – A sikerre csak ritkán kapunk garanciát. Ha pedig kapunk, akkor nem tartjuk be a használati útmutatóban leírtakat, és azon bukjuk el a holnapot.

A megoldás a garantált edzésterv pontos teljesítése lehet. Ehhez ad segítséget a New York Times bestseller szerzők magyar nyelven „29%, a megoldás” címmel immár második kiadásban megjelenő sikerkönyve.

Partnerség kell

A Nemzetközi Networking Hét magyarországi programjaihoz időzítve megjelent könyv abból a fajtából való, ami a sikeres üzletmenet kiépítéséhez napról napra megfelelő instrukciókat ad. Sokat látott és kezdő vállalkozóknak egyaránt. Elsősorban azzal, hogy az üzleti együttműködések egyik leghatékonyabb formáját jelentő stratégiai partnerség kialakításához és fenntartásához ad útmutatást. Miközben szinte mindenki tudja, hogy a sikerhez milyen fontos az üzleti kapcsolatépítés, csak nagyon kevesen – egyes felmérések szerint a cégek csupán három százaléka – foglalkozik tudatosan ezzel. Pedig egy sikeres cégnek van networking stratégiája. Ennek megalapozásához nyújt páratlan segítséget a „29%, a megoldás”.

Üzletet építeni

A neves amerikai szerzők mellett a legismertebb hazai networking szakember, Avidor András által is jegyzett könyv kipróbált és sikeres üzletépítési praktikákat kínál. A jutalékmentes üzleti modellt Magyarországon is sikerre juttató BNI® (Business Network International) vezetőinek személyes történetei pontos recepteket kínálnak arra, hogy miképp lehet felépíteni egy eredményes vállalkozást. Döbbenetesen pontos leírása mindannak, amit az üzleti életben problémának gondolunk, és amelyekre lebilincselően tiszta és egyszerű megoldásokat kínál ahhoz, hogy szisztematikusan, gyakorlatiasan és ellenőrizhetően fejlesszük üzleti kapcsolatépítő képességeinket. „Minden magyar vállalkozóban – legyen kezdő vagy már tapasztalt – ott lakozik a siker lehetősége. Ugyanakkor folyamatos tanulásra, megbízható üzleti kapcsolatokra és átgondolt stratégiára mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy igazán eredményes lehessen” – tette hozzá Avidor András.

HBN

Címkék: , ,