Megasztár 5 : Gusztos Bence búcsúzott

Megasztár 5 : Gusztos Bence búcsúzott
Lakatos Yvette folytatja, Gusztos Bence befejezte – tömény romantika a Megasztár5-ben .

Gusztos Bencét többször érte kritika amiatt, hogy produkciói egysíkúak, kimerítette kereteit, egyszerűen nincs több benne, mint amennyit eddig megmutatott magából. Bence múlt pénteken azt mondta: ez nem igaz és ezt meg is mutatja amikor lírai dalt énekelhet végre. A lehetőség eljött, ahogy a Bon Jovi Always című dala is a Megasztár 5. porondjára került.

A 16 éves tinirocker interjújában úgy nyilatkozott: ő bizony szerelmes, és ezt a csodálatosan szép számot barátnőjére gondolva fogja énekelni. Hát… az érzései „átjöttek”, de engem ez sem győzött meg. Presser Gábor szerint zavaróan nyers volt a kezdés, az intonációval is baj volt, de ez írható a fiatal srácokra jellemző mutálás számlájára is. Friderikusz azt hangsúlyozta, hogy ez mindenképpen jobb volt, mint a múlt heti előadása. Elismerte azt is, hogy visszanézve az akkori produkciót arra jutott: nem biztos, hogy jó ennyire megszidni valakit. Ám nem szokott szépelegni, és az őszintesége szerinte hosszú távon többet segít a fiúnak, mint árt.

A biztos továbbjutók a következők: Kállay-Saunders András, Patai Anna, Kökény Attila, Szíj Melinda, Giorgio, Tolvai Renáta és Szeleczki Dávid.

A zsűri jóindulatáért küzdött
: Lakatos Yvette és Gusztos Bence.

És aki tovább versenyezhet
: Lakatos Yvette!

Forrás: www.zene.hu