Megasztár 5 – Csonka Andreas kiesett

Megasztár 5 – Csonka Andreas kiesett
Második élő döntőjéhez érkezett a Megasztár ötödik szériája. Ahogy már megszokhattuk, a múlt heti adás is tele volt könnyekkel és örömökkel egyaránt.

Szombaton este 12 versenyben maradt előadóval kezdődött a Megasztár, 12 nagyszerű tehetség énekelte 2010. csillagdalát, a Hangrobbanást. A műsor különlegessége, hogy a tehetségkutatói is csatlakoztak az országhatárokat is átlépő kezdeményezéshez, az iszapkatasztrófa megsegítésére szervezett adománygyűjtők névsorához. Akik szavaznak, azok nem csak kedvenceiket segítik, de a károsultakat is segítik sms-enkét 50 forinttal!

Djordjevic István „Giorgio” kezdte a második élő döntőt, ahol ígéretének megfelelően egy „giorgio”-s táncot is nyomott Elvis Presley és Tom Jones Little Less Conversation című kortárs nótájához. Jól tette! Mester tamás a Dzsungel Könyvének Balujához hasonlította, aki épp ananászfával vakarja a hátát, de összességében tetszett neki a produkció. Friderikusz inkább az éneklését kritizálta: ott nyílik ki a srác hangja, ahol Tom Jones-ként énekel – fogalmazott.

Kállay-Saunders András hamar a fiatal lányok kedvence lett. A New-York-i srácként ismert énekesnek ma este már édesanyja is a nézőtéren szurkol. András Michael Jackson Man in he mirror című dalával készült, hiszen a második döntőben a legnagyobb magyar felvételek és világslágerek közül választhattak a versenyzők.

Végre kiszakadt belőled a szenvedély – fogalmazta meg véleményét Presser Gábor, aki szerint András még mindig olyan számára, mint egy kisgyerek. Eszenyi Enikő többet várt a sráctól, Mester Tamás szerint egyszerűen nehéz fába vágta a fejszéjét azzal, hogy Michael Jackson-dalt választott versenynótájának. 

A Magna Cum Laude Vidéki sanzonját hozta el ma este a „négy békési srác”, az Adam’s Comedy, akik egy szőrös kis állattal egészítették ki bandájukat. A csapat azt mondta, a hörcsögöt – aki állításuk szerint nem harap, és csak a kis Patai Anna kezében van jó helyen – az viheti a verseny után haza, aki megnyeri a tehetségkutatót! Till Attila műsorvezető szerint jól állt nekik a dal, és Eszenyi Enikőt is rabul ejtette az egyszerűség, ami áradt a fiúkból. Friderikusz azt mondta, a szerinte közepes szintű nótából igényes dalt csinált az Adam’s Comedy. Mester Tamás a gitárszólót dicsérte.

Tolvai Renátát múlt szombaton csak a zsűri mentette meg a végső búcsútól. Ma este a lány a nemsokára Magyarországon koncertező Lady Gaga legnagyobb slágerével, a Pokerface-szel állt színpadra. Mester tamást most nyűgözte le először a lány, majdnem megszerette Lady Gagát is. Presser Gábor szerint sokkal kevesebb van a dalban, mint amit Reni tud, azonban őt is „megvette” a produkció. Friderikusz szerint azonban csak a körítés mentette meg ez az előadás. Eszenyi Enikőnek is kevés volt ez most. A művésznő a jövőre nézve azt tanácsolta a lánynak: ne akarjon utánozni senkit, mert az hosszú távon nem vezet jóra.

Forrás és folytatás: www.zene.hu