Megállíthatatlan a HTE

Megállíthatatlan a HTE
© Fotó: Matey István, archív
Hajdúböszörmény – A Gyulai Amazonok csapata látogatott a listavezető Hajdúböszörményi TE otthonába a női futsal NB I. nyolcadik fordulójában, szombaton délután. A HTE esélyeshez méltón, 12–1-re ütötte ki szerényebb képességű ellenfelét.

Pádár Anita már a második percben megkezdte a gólgyártást, és innentől kezdve nem volt megállás, félidőben már 8–0 díszelgett az eredményjelzőn. Fordulás után is a hazaiak domináltak, semmi sem veszélyeztette a böszörményiek sikerét, 12–1 lett a vége.

– Gratulálok a csapatnak, maximálisan megvalósították a megbeszélt elemeket, és fölényünk végre gólokban is megmutatkozott. Minden egyes játékos kimagasló teljesítményt nyújtott, csak így tovább – olvasható a Futsalhungary.hu-n a HTE vezetőedzőjének, Quirikó Viviennek a nyilatkozata.

HBN


A tények

HTE–Gyulai Amazonok 12–1 (8–0)

Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont, vezette: Takács I.

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Bokor Adrienn, Pádár Anita, Vígh Renáta. Csere: Szekér Anita, Kota Gabriella, Farkas Éva, Benkő Mónika, Szilágyi Mariann. Edző: Quirikó Vivien.

Gól: Pádár (2., 11., 19., 36., 39.), Szekér (16., 37.), Vígh (12., 38.), Tell (10.), Benkő (15.), Kota (20.), illetve Bálint R. (35.)Sporthírek