Megáll az esővíz a járdán

Esős időben megáll a víz a kollégium előtt
Esős időben megáll a víz a kollégium előtt - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Gond van esőzés után, mert folyamatosan seperni kell a vizet az épület előtt.

Bár a múlt évben átadták a felújított bicikliutat Gulyás Pál Kollégium előtt, az út használói, de főleg a diákotthon dolgozói mégsem elégedettek.

Vizsgálódnak majd

Az út a kollégium előtt lejt, és összegyűlik a víz, amit esős időben folyamatosan seperni kell. A kivitelező, ugyan megígérte, hogy korrigálja a hibát, azaz elvezető rácsot tesz oda, hogy elnyelje a vizet, de ígéretét a mai napig sem teljesítette. Ezért a diákok azóta is kerülgetik a tócsákat. A problémával megkerestük a városházát, ahonnan a következő választ kaptuk: Az önkormányzat szakemberei, a műszaki ellenőr és a kivitelező közös bejárást fog tartani az érintett területen.

Az önkormányzat – mint megrendelő – a kivitelező szerződésben rögzített garanciális kötelezettsége terhére elrendeli a probléma mielőbbi megszüntetését – ígéri a városháza.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés