Megöltek egy prostituáltat Hajdú-Biharban

Szombat délután bejelentés érkezett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeltére, miszerint a 4-es számú főút mellett, a Debecen-Pallagi leágazás közelében az erdőben holtan találtak egy fiatal nőt, aki bűncselekmény áldozata lett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyszíni szemle, adatgyűjtés, tanúkutatás adatai alapján két személyt vett őrizetbe.   A 23 éves nő és 31 éves férfi ellen emberölés bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárás tovább folytatódik.

Szemtanúkat keresnek

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki 2010. június 19-én délután a 4.sz. főút Debrecen-Pallag és Apafa közötti szakszán bármilyen szokatlan körülményt észlelt, esetleg látta a bűncselekményt, az adott szakaszon gyalogosan közlekedőt vett fel autójába, illetve az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Kossuth u.20.sz.).

Telefonon munkaidőben a 06-52-516-400/20-66-os számon, munkaidőn túl az ingyenesen hívható 107-es 112-es segélyhívó számokon tehetnek bejelentést – tudtuk meg a Hajdú-Bihar MRFK Sajtószolgálatától.