Még Tankcsapda-klipben is szerepelt a Csokonai színésze

Mészáros Tibor
Mészáros Tibor - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Tankcsapda-koncerten tomboló tömeg közepén esett meg Mészáros Tiborral egy szimbolikus pillanat, amivel összefoglalható, hogy miért töltődik szívesen a Campus Fesztiválon. Mészáros Tibor ajánlata a Campus Fesztiválra.

Történt, hogy elborult egy fejrázó fesztiválozó, s az izzó hangulat ellenére a környéken lévők nyomban leálltak, utánanyúltak, felrántották, és folytatódott tovább a tánc. Ez a sorsközösség-érzet, a barátságos közeg lehetőséget kínál arra, hogy idegen emberekkel önfeledten szórakozzunk.

A Csokonai Színház Kaszás Attila-díjas színésze – aki egy évtizede szerepelt a Tankok egy klipéjében – felidézte egy másik fontos élményét, amely ugyancsak a „rockcsempészekhez” köthető. A koncert közben eleredt az eső, és a rengeteg ember meg sem rezzent, végighallgatták. „Tíz éve élek Debrecenben, és itt született a kislányom is, így már debreceninek vallom magam. Ha csak egy napra (délutánra, hajnalra) is, de igyekeztem kijutni a fesztiválra, amely most pazar helyszínen van. Idén először nem leszek a városban a Campus alatt, pedig a még fiatalabb koromat felelevenítő Dévényi Tibi bácsit ki nem hagynám, ahogyan a Tankcsapdát, a Ganxsta Zolee és a Kartelt, a Belgát, Sub Bass Monstert , a Budapest Bárt és a Kiscsillagot sem. Bár azt is élvezem a fesztiválokon, hogy random belefülelek olyan előadók zenéjébe, amelyeket otthon nem jutna eszembe elindítani.”

HBN–HABE