Még nem késő bekapcsolódni, szombaton várják a dartsfanokat

Még nem késő bekapcsolódni, szombaton várják a dartsfanokat
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Újabb fordulóval jelentkezik a I. Cívis Kupa Nyílt Steel Darts versenysorozat: a nyolcadik kört szombaton 10.30-tól rendezik Debrecenben, a Kosárban (Hunyadi János utca 10.). Nevezni a helyszínen, 10 órától 10.20-ig lehet.

A legutóbbi fordulót október elején tartották, és ismét szép számmal jelentek meg a versenyzők. Az eddigi nyílt versenyekhez hasonlóan a délelőtt folyamán zajlottak le a páros mérkőzések, ahol 34 versenyző dobált a magasabb pontszámok megszerzéséért. A küzdelmek végén Fábián Sándor és Vecsei László szerezte meg az első helyet, második lett a Beke József–Berta István duó, míg a bronzot Bácsi László, illetve Papp I. Zsolt, valamint Kegler István és Zöld Roland érdemelte ki.

Az egyéni küzdelmek során 32 induló állt dobóvonalhoz a legjobb helyezésekért. A legeredményesebbek a legtöbb pont megszerzésén túl éremmel és oklevéllel tértek haza. Továbbá kupát kapott a legeredményesebb női versenyző, a legtöbb 180-at, illetve a legmagasabb kiszállót dobó játékos. Vecsei László bizonyult a legjobbnak, őt Venczel József követte, míg a harmadik Holácsik András és Beke József lett. A legeredményesebb női versenyző Juhász-Pop Noémi Angéla volt, a legmagasabb kiszálló (110) Beke József, és a legtöbb 180-at (3 darab) Vecsei László érte el.

HBN

Címkék: , ,