Még nem dőlhetnek hátra

Akt.:
Még nem dőlhetnek hátra
© Fotó: HBN
Balmazújváros – Hiába a csákvári győzelem, a Balmazújváros sorsa az utolsó fordulóban, vasárnap dől majd el.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgóira az NB II 29. fordulójában ismét egy létfontosságú, „hatpontos” ütközet várt Csákváron. A pénteki bajnoki félidejében a hazaiak egygólos előnnyel mehettek az öltözőbe, sőt fórjuk jelentősebb is lehetett volna, hiszen a 15. percben büntetőhöz jutottak, de Gajdosnak nem sikerült túljárnia Radosevic eszén. A második játékrészben új erőre kaptak a hajdúságiak, akik Papp, Batizi–Pócsi és Vachtler találataival fordítottak, és 3–1–re győzedelmeskedtek.

Összejött a korrigálás

– Az összecsapás első felében nehezen alkalmazkodtunk az időjárási körülményekhez, illetve a pálya talaja sem volt ideális. A szünet után már több helyzetet dolgoztunk ki, szerencsére sikerült ezeket értékesíteni. Sajnos a csákvári gólban benne voltam, aztán a fejesemmel javítottam – összegzett Papp Ferenc, aki az idényben először köszönt be.

Az Újváros a diadalnak köszönhetően hosszú idő után elmozdult a kiesőzónából, az utolsó játéknapot a 11. helyről várhatja a gárda. – A mérkőzést követően nagyon boldog volt mindenki, a játékosok és a szurkolók együtt ünnepeltek. Ezúton is szeretnénk megköszönni a drukkereinknek a helyszíni buzdítást – mondta a védő.

Zárás a Sopron ellen

A szezonzárón a lendületben lévő soproniakat látja vendégül a narancsmezes együttes. – Nem számítok könnyű meccsre, bár a tavasszal egyik bajnokink sem volt sétagalopp. Mindenképpen a három egység megszerzésére törekszünk – fogadkozott a 25 esztendős bekk.

A Balmazújváros egy győzelemmel a 2015–2016–os pontvadászatot biztosan a másodosztályban tölthetné. Adott esetben a vereség sem jelentene kiesést, főleg annak tükrében, hogy a közvetlen ellenlábasok közül a Siófok például a feljutásra pályázó Gyirmóthoz utazik. – Eddig sem nézegettük a tabella állását és az ellenfelek eredménysorát. Csak magunkra valamint a következő feladatra összpontosítunk. Feczkó Tamás személyében egy kiváló tréner készít fel bennünket, aki nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is képes kihozni a maximumot a játékosokból – árulta el Papp.

HBN–BÁ