Még mindig keresik a villamos ajtaját bevágó férfit

Akt.:
Debrecen – Bár forró nyomon indult a nyomozás, továbbra sem találják a rendőrök azt a férfit, aki hétfőn előbb betörte a villamos ajtajának ablakát, majd pedig a Hajdú-bihari Napló székházának földszinti mosdójában tisztálkodott meg, mielőtt társaival elmenekült.

Frissítés: a férfi augusztus 25-én feladta magát a rendőrségen.

Korábbi cikkünk:

Mint arról beszámoltunk, az elkövető és két társa nem érte el az 1-es villamost, becsukódott előttük az ajtó, ezért beütötte annak üvegét. Miután az üvegszilánkok megvágták a kezét, a Csapó utca felé kezdtek menekülni. Előbb a Hajdú-bihari Napló Dósa nádor téri székházába futottak, ahol a vérző kezű férfi átugorva a biztonsági kapun a női vécébe rohant.

Mint felvételeinken is látható, a padló mellett a fal is piroslik a vértől, a mellékhelyiségben pedig a papírtartót letépte a falról.Megtörölte a kezét, majd néhány másodperc múlva elszelelt. A három fiatalember a Csapó utca felé menekült tovább.

A villamoson szerencsére senki sem sérült meg a szétszóródó üvegszilánkok miatt, értesülésünket a rendőrség és a mentőszolgálat is megerősítette.

HBN


Betörte a villamos ajtaját, majd elmenekült: szerkesztőségünkbe vezettek a vérnyomok
Debrecen – Nem érték el a villamost, s miután becsukódott előttük az ajtó, beverte annak üvegét egy fiatal férfi a Kossuth téren. A fiatalember harmadmagával akart az 1-es villamosra felszállni fél 12 körül. Miután az üvegszilánkok megvágták a kezét, a Csapó utca felé kezdtek menekülni. Előbb a Hajdú-bihari Napló Dósa nádor téri székházba futottak, ahol a vérző kezű férfi átugorva a biztonsági kapun a női vécébe rohant.

hirdetés