Még messze van a visszavágó

Akt.:
Még messze van a visszavágó
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vezetőedzője egyelőre lezárta a kupát, most az MTK elleni meccsre koncentrál.

Nem tudott előnyt kicsikarni a Magyar Kupa-elődöntő visszavágójára a Debrecen, ugyanis a hazaiak csupán gólnélküli döntetlenre voltak képesek szerdán este a Ferencváros ellen. A játék képe és a helyzetek alapján a Loki állt közelebb a sikerhez, de mivel a piros-fehérek rendre rossz döntéseket hoztak a kapu előtt, vagy Dibusz Dénes volt jókor jó helyen, a házigazdáknak meg kellett elégedniük az iksszel.

– Összeszedetten és szervezetten futballoztunk a Fradi ellen, több helyzetünk is volt, míg az ellenfélnek egyetlen komoly lehetősége sem akadt, mégis döntetlen született – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. – Emiatt kissé csalódott vagyok, az ilyen mérkőzéseket meg kell nyerni, de a játékosaim mindent megtettek a siker érdekében, ez viszont örömmel tölt el – fogalmazott a tréner.

Hatpontos meccs jön

Tény, a lokisták teljesítménye sokat javult az előző hétvégihez képest, akkor a Honvéd 3–0-ra győzött a hajdú-bihari megyeszékhelyen. – Azon a meccsen bármivel próbálkoztunk, az rosszul sült el. Hű képe volt a találkozónak az a jelenet, amikor Tisza szabadrúgása állva hagyta a kapust és bevágódott volna a jobb sarokba, de egy befutó védő kifejelte a gólvonal elől a labdát. Sajnos, akkor nem tudtuk megnyerni a párharcokat, a honvédosoknak pedig minden bejött. Ennél lényegesen jobban futballoztunk az MK-összecsapáson. Hogy mire lesz elég a 0–0 a visszavágón? Nem szeretnék annyira előre szaladni, hiszen a Fradival még találkozunk előtte a bajnokságban is, de most egyébként is az MTK elleni vasárnapi kilencven perc a legfontosabb. Igazi hatpontos mérkőzés lesz a dobogós helyekért folytatott harcban, az a célunk, hogy minél jobban jöjjünk ki ebből a küzdelemből. Az elkövetkezendő hetekben fogunk találkozni a közvetlen riválisainkkal, éppen ezért egy fontos időszak előtt állunk – mondta Kondás Elemér, aki szerint minimális változás várható a kezdőcsapatban az MTK ellen, a Fradi-meccshez képest.

HBN


“Gólt kellett volna lőni, legalább egyet”
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Ferencváros (0-0) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Thomas Doll értékelte a látottakat.


Közelebb állt a győzelemhez a Loki
Debrecen – A DVSC-TEVA mindent kihagyott, ezért nem született gól.

hirdetés